Επιλέξτε θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeans – canvas

Οι θήκες κινητών κρίνονται απαραίτητες για όλους αυτούς που ασχολούνται στις μέρες μας με το τηλέφωνό τους για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καθημερινή βάση, αφού προστατεύουν από τις φθορές και τα χτυπήματα, ενώ είναι εύχρηστες και κομψές. Οι περισσότεροι εξ αυτών θέλουν να συνδυάζουν την άνεση, με το στιλ και την προστασία του τηλεφώνου τους.

Η Book case Canvas – Huawei Y6 II / 5A Gray / Brown είναι μία ποιοτική θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeans – canvas, η οποία αγκαλιάζει το κινητό σας χάρη στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Έχει κομψά στριφώματα, τα οποία ενισχύουν την εμφάνισή της.

Διαθέτει επιπλέον θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κλπ. Κυκλοφορεί στην αγορά σε μαύρο χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη, η οποία κλείνει με μαγνητάκι, ώστε να μένει κλειστό ακόμα και σε περίπτωση πτώσης.

Έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Huawei Y6 II / 5A και παρέχει μέγιστη προστασία, προσφέροντας ταυτόχρονα μία εντυπωσιακή εικόνα. Την ίδια στιγμή που το κινητό σας τηλέφωνο βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.