Kάλεσμα Γιαλιά σε ενδιαφερόμενους επενδυτές για ΑΟΤ !!

Ελάτε κόσμε: Ο μεγαλομέτοχος είναι λέει  ανοιχτός σε προτάσεις

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει ο ΑΟ Τρίκαλα στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου , αφού η απόσυρση του ενδιαφέροντος από  κ. Δημήτρη Μπαταγιάννη , φέρνει νέα δεδομένα και νέα αδιέξοδα τα διοικητικά.  Ο Χρήστος Γιαλιάς (που δήλωσε  ότι αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα…) ματαίωσε τη συνέντευξη του Σαββάτου και με μια ανακοίνωση (η οποία γεννά  και νέα ερωτηματικά)  ,δηλώνει τώρα ανοιχτός σε προτάσεις άλλων ενδιαφερόμενων!!!

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος  δεν διευκρινίζει εαν το πακέτο των μετοχών  της εταιρίας του (Φαρμα Κατερίνα)  τίθεται σε δωρεάν προσφορά όπως ίσχυε για την περίπτωση του Μπαταγιάννη ή εαν πωλείται τελικά . Επίσης δημιουργούνται πλέον  εύλογες  απορίες  για το παρασκήνιο, αλλά και για τον χειρισμό της υπόθεσης  που έκαναν και οι  δύο πλευρές.

Η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει….

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος του κ. Δημήτρη Μπαταγιάννη για την αγορά της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα η προγραμματισμένη για το Σάββατο συνέντευξη τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Χρήστου Γιαλιά ματαιώνεται.

Ο κ. Γιαλιάς στις επόμενες μέρες –περιμένοντας να τρέξουν οι εξελίξεις γύρω από την ομάδα  – θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Παράλληλα κάνει κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ να κάνει την πρόταση του, ώστε όλα να γίνουν στο φως και μπροστά στα μάτια των φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα.