Τελικά δεν …χάριζε, αλλά πωλούσε ο Γιαλιάς !!!

114786Άλλα  έλεγε προ ημερών και άλλα βγαίνουν στην επιφάνεια

 

 

 

 

Πως   το είχε πει εκείνο το…ωραίο ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ; “Δεν πουλάω αλλά χαρίζω την ομάδα στον φίλο μου τον Δημήτρη  Μπαταγιάννη”.Αυτά τόνιζε με έπαρση σε μια επίσημη τοποθέτηση του, μόλις πριν από λίγες ημέρες. Και όλοι τότε πίστεψαμε πως ήταν πλέον θέμα ημερών η αλλαγή ιδικτησιακού αφού και ο Τρικαλινός επιχειρηματίας έδειχνε  “ζεστός” για να μπει στην ομάδα.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν το πρωί του Σαββάτου όταν ο Δ. Μπαταγιάννης ανκοίνωσε την απόσυρσή ενδιαφέροντος χωρίς να δημοσιοποιήσει  τους λόγους. Η υπόθεση έμεοιαζε γριφος όμως υπήρξε  παρασκήνιο  το οποίο  βγήκε στη επιφάνεια  με δυο δημοσιεύματα, Αρχικά ο “δ” ης Δευτέρας ανέφερε πως “από πληροφορίες του περιβάλλοντος Μπαταγιάννη τονίζοντα πως όχι μόνο δεν γίνονταν δωρεά από φίλο σε φίλο , αλλά υπήρχε συμφωνία με συγκεκριμένο ποσό, που αυξήθηκε πολλαπλάσια μετά την τελευταία συνάντηση των δύο ανδρών  η οποία έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα”.

Προς επιβεβαίωση όλων αυτών ήρθε σήμερα και η «Live Sport» να επισημάνει πως τελικά   ο κ. Γιαλιάς δεν χάριζε στον Δημήτρη Μπαταγιάννη αλλά πουλούσε. Αυτό προκύπτει απο το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Τρικαλινός επιχειρηματίας θα μπορούσε να αγοράσει την ΠΑΕ με περίπου 250.000 ευρώ. Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα έχει γίνει λόγος για ένα ποσό της τάξης των 207 χιλιάδων ευρώ, που αφορά το λεοφωρείο, το κόστος των γραφείων και γενικότερα ότι υπαρχει σε υλικό στην ΠΑΕ.