Συνεχίζονται οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό-Κομίνης σοτν τελικό

1Τις εργασίες επιτηρεί ο Ζήσης Βρύζας

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες από τα συνεργεία και τους ανθρώπους της ΕΠΟ προκειμένου να… σουλουπώσουν το Πανθεσσαλικό για να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το Σάββατο (6/5) τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα τουρνικέ, διευθετήθηκαν τα θέματα με το wi-fi για τους εκπροσώπους του Τύπου, τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα στις κερκίδες που ήταν «γυμνές» και συντηρήθηκε ο χλοοτάπητας.

Τις εργασίες επιτηρεί ο Ζήσης Βρύζας που βρίσκεται διαρκώς στο Πανθεσσαλικό.

Διέρρευσαν μάλιστα και οι πρώτες εικόνες από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Πανθεσσαλικό, όπου κατά τη διάρκεια εργασιών έσκασε πυροσβεστήρας. Δείτε φωτογραφίες:

Ο Γεώργιος Κομίνης του συνδέσμου διαιτητών Θεσπρωτίας θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τους «κιτρινόμαυρους».

Βοηθοί του Θεσπρωτού ρέφερι θα είναι ο Χρήστος Μπάλτας (Αχαΐας) και ο Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Επιπρόσθετοι βοηθοί ορίστηκαν ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και ο Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/5) στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλο