Προστατέψτε το κινητό σας με στιλ και εμφάνιση

Οι θήκες κινητών αποτελούν για όλους τους ανθρώπους ένα από τα πιο γνωστά και απαραίτητα αξεσουάρ σε καθημερινή βάση. Χρησιμοποιούνται από άνδρες και γυναίκες που θέλουν να προστατέψουν τη συσκευή τους από χτυπήματα ή γρατζουνιές, ενώ ο σχεδιασμός τους, προσδίδει μία κομψότητα στην εμφάνιση.

Η Book case Canvas – Huawei P8 Gray/Brown είναι άλλη μία πολύ ποιοτική θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeans – canvas. Αγκαλιάζει το κινητό σας τηλέφωνο, ενώ αυτό «κουμπώνει» στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις όσο και περιφερειακά. Επιπλέον, χάρη στα κομψά στριφώματα που διαθέτει, ενισχύει την κομψή της εμφάνιση.

Έχει θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κλπ. Κυκλοφορεί στην αγορά σε γκρι χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη, η οποία κλείνει με μαγνητάκι, κρατώντας κλειστό το κινητό, ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος.

Έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για το μοντέλο Huawei P8 και παρέχει μέγιστη προστασία, προσφέροντας ταυτόχρονα μία εντυπωσιακή εικόνα. Τη στιγμή που η συσκευή σας βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να τη φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά καθώς και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ειδικά σχεδιασμένη για το Huawei P8. Με τρεις θήκες για πιστωτικές κάρτες και μία εσωτερική για χαρτονομίσματα. Εφαρμόζει άψογα στη συσκευή και την προστατεύει από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα. Επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και διαθέτει ειδική εγκοπή στην κάμερα.