Βρεφικό-παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα με φυσικά φωτοσταθερά φίλτρα

Βρες εδώ αντηλιακό για βρέφη που δεν πρέπει να απουσιάζει από τα προϊόντα περιποίησης και προστασίας που έχουν μαζί τους οι γονείς, προκειμένου να φροντίζουν τα μωρά ή τα μικρά παιδιά τους, είτε όταν βρίσκονται στην παραλία, είτε όταν κινούνται σε εξωτερικούς χώρους, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Το ECO-BIO βρεφικό-παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα για το πρόσωπο και το σώμα διατίθεται σε συσκευασία των 100 ml και παρέχει υψηλή προστασία με δείκτη SPF 30 και UVA 10. Περιέχει 100% φυσικά και αποδεκτά συστατικά, προσφέροντας εκτός από προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB, ενυδάτωση, ενώ απομακρύνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς.

Περιέχει πατέντα πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση και είναι ειδικά μελετημένο για την ευαίσθητη παιδική και βρεφική επιδερμίδα. Η θαλάσσια λεβάντα είναι πλούσια σε στερόλες. Η βιταμίνη Ε, η πανθενόλη και η βιολογική αλόη, ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς και ενυδατώνουν σε βάθος.

Το βιολογικό εκχύλισμα καλέντουλας καταπραΰνει το δέρμα. Το βιολογικό έλαιο ελιάς, καθώς και το έλαιο ηλίανθου, μαζί με το βιολογικό κερί μελισσών ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.

Το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι παρέχει σημαντική αντιοξειδωτική προστασία, ενώ ο συνδυασμός των αποκλειστικά φυσικών φωτοσταθερών φίλτρων παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Διαθέτει ελαφριά υφή, η οποία απλώνεται εύκολα και φρουτένιο άρωμα βερίκοκο. Διατίθεται σε ειδική airless συσκευασία, η οποία προστατεύει το προϊόν.