Αντηλιακή προστασία και μαύρισμα

Το αντηλιακό προσώπου με χρώμα και σώματος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον θέλει να εκτεθεί στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό ισχύει για άνδρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους.

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι καταναλωτές ψάχνουν στην αγορά προϊόντα με φυσική σύνθεση, που να συνδυάζουν την ασφάλεια της υγείας με την αποτελεσματική δράση. Το λάδι μαυρίσματος προσώπου και σώματος Messinian Spa προσφέρει εκτός από μεσαία αντηλιακή προστασία, μαύρισμα και ενυδάτωση, που διαρκούν.

Περιέχει συστατικά όπως καρύδι και καρότο, προσφέροντας στο δέρμα δείκτη προστασίας SPF 15. Προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB και συγχρόνως, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Ο συνδυασμός των ελαίων καρυδιού, καρότου, καρύδας, φιστικιού, ελαιόλαδου και ηλιέλαιου, οργανικής αλόης και βιταμίνης Ε, ενισχύει το μαύρισμα και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Απορροφάται εύκολα, δεν κολλάει και είναι ανθεκτικό στο νερό. Εφαρμόστε 20 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε συχνά. Άλλο ένα προϊόν της ίδιας εταιρείας είναι το αντηλιακό προσώπου και σώματος με γιαούρτι και καρότο, που έχει υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30.

Το Messinian Spa αντιηλιακό 2 σε 1 προσφέρει προστασία από τον ήλιο από τις ακτίνες UVA και UVB και συγχρόνως, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Ο συνδυασμός των βασικών συστατικών του, (οι πρωτεΐνες γιαουρτιού, η πανθενόλη (Β5), το φραγκόσυκο και η αλόη), παρέχουν ένα υπέροχο, ενυδατικό αποτέλεσμα στο δέρμα. Περιέχει ακόμα, έλαια καρότου, σταφυλιού και καρυδιού, που ενισχύουν την προστατευτική δράση και περιποιούνται το δέρμα. Απορροφάται εύκολα, είναι μη λιπαρό, δεν κολλάει και είναι ανθεκτικό στο νερό.