Mάσκα Σύσφιξης και Ανάπλασης από την APIVITA

Η APIVITA είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στη χώρα μας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων καταναλωτών, ανδρών και γυναικών. Διαθέτει καινοτόμα προϊόντα, με πλούσια φυσική σύνθεσή, που προστατεύει και φροντίζει την επιδερμίδα σε βάθος. Η σύσφιξη προσώπου είναι ένας τομέας στον οποίο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα.

Η μάσκα σύσφιξης και ανάπλασης της APIVITA έχει 97% φυσική σύνθεση και ως βάση της τον βασιλικό πολτό. Θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, χαρίζοντας του υγεία, λάμψη και ελαστικότητα. Έχει cream – gel υφή και είναι κατάλληλη για όλους του τύπους επιδερμίδας και ιδανική για ώριμες επιδερμίδες με τάση χαλάρωσης.

Ο φρέσκος, ελληνικός βασιλικός πολτός ενθυλακωμένος σε λιποσώματα, διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προσφέροντας σύσφιξη και ανάπλαση. Το βιολογικό λάδι ελιάς, το βούτυρο καριτέ, οι πρωτεΐνες σιταριού, το υαλουρονικό οξύ και το βιολογικό μέλι αποτελούν έναν πανίσχυρο συνδυασμό φυσικών συστατικών που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Η βιταμίνη Ε και το βιολογικό πράσινο τσάι αναζωογονούν το δέρμα, ενώ το βιολογικό αιθέριο έλαιο νερολί ενυδατώνει, αναπλάθει και τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η εταιρεία αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι, αξιοποιώντας την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση.

Απλώνετε ένα πλούσιο στρώμα της μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνετε για χρονικό διάστημα δέκα λεπτών και αφαιρείτε την περίσσεια της μάσκας με χαρτομάντηλο ή με νωπό βαμβάκι. Στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό. Εφαρμόζετε 1-2 φορές την εβδομάδα.