Φυσική προστασία με την υπογραφή της Apivita

Οι εταιρείες καλλυντικών έχουν την τάση να βελτιώνουν ποσοτικά και ποιοτικά τις συνθέσεις των προϊόντων τους κάθε χρόνο. Αυτή η πρακτική έχει να κάνει κυρίως με την προτίμηση που δείχνει το καταναλωτικό κοινό στα σκευάσματα με φυσικά συστατικά. Τα αντηλιακά https://www.parapharmacie.gr/cat/antiliaka/ που κυκλοφορούν στην αγορά ανταποκρίνονται σε αυτήν την απαίτηση.

Η APIVITA SUNCARE SPF30 ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ 50ML είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο έχει φυσικά συστατικά σε ποσοστό 83%. Πρόκειται για μια αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς και μη λιπαρής υφής, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Θεωρείται ιδανική λύση για λιπαρά και μεικτά δέρματα.

Προσφέρει προστασία υψηλού επιπέδου από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο δείκτη SPF 30. Ο συνδυασμός του πατενταρισμένου εκχυλίσματος πρόπολης με τη θαλάσσια λεβάντα τις προσδίδουν εξαιρετικές αντηλιακές και ενυδατικές ιδιότητες. Παρέχει αποτελεσματική προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων.

Ακόμη, ρύθμιση της λιπαρότητας και ματ όψη, προστασία από την πρόωρη γήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας και διατήρηση της υγρασίας της. Μερικά από τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά της είναι η γλυκύριζα, το ιπποκάστανο, οι βιταμίνες Β3, Β7 και Ε, η προβιταμίνη Β5 και το λυκοπένιο.

Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση (προστασία από πρόωρη γήρανση και ελεύθερες ρίζες). Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.