Με 18 έρχεται στα Τρίκαλα ο Αιγινιακός

Με όλους τους διαθέσιμους στην αποστολή

Έτοιμοι για ακόμα μία μάχη, με στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, εμφανίζονται άπαντες στο στρατόπεδο του Αιγιναικού, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης  της Κυριακής (23/04, 16:00) απέναντι στα Τρίκαλα,

Ο τεχνικός της ομάδας της Βορείου Πιερίας, Γιάννης Βλάχος, μίλησε στους παίκτες του, στην προσπάθεια του να τους απαλλάξει από το άγχος, λέγοντας τους πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν,.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι επτά παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών (Τόλιος, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζγκούρη, Γιατζιτζόγλου, Μουκίδης), με τον τεχνικό της ομάδας να κρίνει την τελευταία στιγμή αν και ποιους θα προφυλάξει, κρατώντας τους στον πάγκο. Επιστρέφει στην αποστολή ο  Κυριλλίδης, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Παντεκίδης, Μήλιος, Γιοσαγκίμ, όπως επίσης ο Σκραπάρας που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Τσολακίδης που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Αναλυτικά η αποστολή του Αιγινιακού:

Τόλιος, Καραγκιόζης, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μουκίδης, Μπουρντουζάν, Κυριλλίδης, Γκατσολάρι, Φασίδης, Αντωνιάδης, Ρανγκέλοφ, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος.