Μανωλόπουλος: “Να διαφυλάξουμε το καλό μας πρόσωπο”

17499175_1270316786409629_566545584322131357_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο απών λόγω ίωσης αρχηγός μπλογκάρει.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα για την Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά έδωσε το σύνθημα μέσω του μπλογκ του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά σημειώνει:

Γεια σας φίλοι μου,

Εμείς την προηγούμενη βδομάδα πήραμε μια καθαρή και δίκαιη νίκη απέναντι στον Κόροιβο. Επιτέλους φτάσαμε τον μαγικό αριθμό 9. Τα Τρίκαλα θα βρίσκονται ξανά στην πρώτη κατηγορία κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία για όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα.

Ίσως κάποια μικρά λάθη και κάποια αποτελέσματα να κάνουν δύσκολο το επόμενο βήμα των play-offs αλλά εμείς στα 2 τελευταία παιχνίδια θα πρέπει να διαφυλάξουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο όλης της χρονιάς αρχής γενομένης από το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα αποτελεί πολύ δύσκολο τεστ καθώς μιλάμε για την πιο πετυχημένη ομάδα στο μπάσκετ αλλά αυτή την περίοδο και την πιο φορμαρισμένη στην Ευρώπη.

Εγώ δυστυχώς μετά από μια βαριά ίωση-λοίμωξη δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο.

Σωτήρης