Γελάει ο κόσμος με τη Βέροια-Δεν κατέθεσε φάκελλο & υποβιβάζεται

Η ομάδα που δεν  ήθελε να  χάσει τη θέση από τον ΑΟΤΕπαίρονταν και πανηγύριζε  στα μέσα του καλοκαιριού η Βέροια για  το ότι έμεινε στην superl league  ενώ δεν πληρούσε τις προυποθέσεις…Μάλιστα  ειρωνεύονταν ακόμα και τα μμε της πόλης της την καταγγελία που έκανε η ΠΑΕ Τρίκαλα για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ

Ωστόσο οκτώ μήνες μετά … η υπόθεση της συμμετοχής της κατέληξε σε φιάσκο και “γελάει και το παρδαλό κατσίκι  μαζί της” ,  αφού είναι η μοναδική από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα που δεν συμπλήρωσε το φάκελό της για να πάρει την αδειοδότηση από την Αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για τη νέα σεζόν.

Η Μακεδονική ΠΑΕ δεν κατέθεσε ούτε καν φάκελο για τη νέα αδειοδότηση και ως εκ τούτου τα ματς που θα δώσει από εδώ και πέρα θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα και βάσει κανονισμών υποβιβάζεται στη Football League στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, από πλευράς του συλλόγου, υπάρχει αισιοδοξία ότι με κατάλληλους ελιγμούς, θα καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη άδεια.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ σκοπεύουν να καταθέσουν τον σχετικό φάκελο μέχρι την προσεχή Παρασκευή και περιμένουν σε πρώτη φάση να απορριφθεί από την Επιτροπή Αδειοδότησης. αλλά  όπως λένε θα  ασκήσουν έφεση κατά της απορριπτικής απόφασης, ώστε στο τέλος να πάρουν την άδεια. Αν συμβεί και αυτό θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία…