Η καρδούλα του Κεν το ξέρει…

1639338

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Κεν Μπάρλοου έδειχνε να κάθεται αναπαυτικά στα Vip’s

«Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορούσα να χάσω» απάντησε έξυπνα και άκρως διπλωματικά ο Αμερικανός πρώην άσος του «Δικεφάλου», που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να δει τον υιό, , να παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το’ χε υποσχεθεί στον γιο του, που γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1991 στη Θεσσαλονίκη, όταν ο μπαμπάς μεσουρανούσε στα παρκέ της Α1 και κατακτώντας τίτλους με το «Δικέφαλο». Μπροστά στα μάτια του ο μικρός Μπάρλοου έκανε σπουδαίο παιχνίδι στο ασπρόμαυρο «παλατάκι»: πέτυχε 25 πόντους, με 2/3 βολές, 7/11 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 λάθη, 1 κόψιμο σε 37 λεπτά συμμετοχής.

Κι όμως, ο μπαμπάς έμεινε ανικανοποίητος! «Ναι, ΟΚ., σήμερα ήταν πολύ καλός, ωστόσο έχει να δώσει πολλά περισσότερα μέσα στο παρκέ, αυτό βλέπω ως πατέρας του κι αυτό θέλω από εκείνον», έλεγε μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Ήταν ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Θεωρώ ότι τα Τρίκαλα έκαναν αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά», πρόσθεσε δείχνοντας πως μάλλον θα ήθελε ο  μικρός να είναι ο νικητής…

Ο Κεν Μπάρλοου, που είχε βρεθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη για τη γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, δεν κρύβει την επιθυμία να δει τον Κέσλεϊ με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά αφήνει την τελική επιλογή στον ίδιο, καθώς όπως υποστηρίζει «δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι, ποιες θα είναι οι επιλογές της ομάδας και του Κέλσεϊ».

Αυτό που χαροποίησε τον Αμερικανό άσο του παρελθόντος είναι η σταθερότητα και η καλή χημεία, που βγάζει ο «Δικέφαλος» στο παρκέ. «Είναι προφανές πως έχει χημεία ως ομάδα, κυκλοφορεί πολύ καλά την μπάλα. Αυτό μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Θεωρώ ότι έχει 5-6 πολύ καλούς παίκτες», σχολίασε.gazeta gr