Αμανατίδης: “Μεγάλο κίνητρο ΟΦΗ, Λαμία, Άρης”

17203082_1261400883913222_1682223748204541114_n

Σε αναζήτηση νέου κινήτρου οι “κυανέρυθροι”

Ο Περικλής Αμανατίδης αφού επεσήμανε ότι η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της στο πρώτο γύρο μίλησε για την ανάγκη εύρεσης νέου κινήτρου που έρχεται με τα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα βαθμολογικά απο τον ΑΟΤ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάναμε ένα τέταρτο παιχνίδι στην σειρά καλό. Τα παιδιά  έπαιξαν συνεχόμενα παιχνίδια με δύσκολο γήπεδο και με έναν καιρό που δεν βοηθάει. Δείξαμε  καλό και σοβαρό πρόσωπο για μια ομάδα που αδίκησε τον εαυτό της στον πρώτο γύρο. Έπρεπε να χτίσουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας ώστε να μπούμε σε έναν νέο κύκλο αγώνων όπου θα πρέπει να αμφισβητήσουμε ομάδες που είναι πάνω μας και να οριοθετήσουμε κάποιους νέους στόχους.

Για το παιχνίδι τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο επίσης παίξαμε καλά αλλά ήταν αδύνατο σε αυτό το γήπεδο που έγινε από δύσκολο δυσκολότερο να κάνουμε κάτι περισσότερο».

Για την συνέχεια  τόνισε: «Συνέχεια, συνέπεια, πειθαρχία, αγωνιστικότητα θα παίξουν ρόλο. Όλα αυτά τα θέματα η ομάδα μας τα έχει ανοίξει και μπορεί να τα πετύχει».

Όσο για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ, Λαμία, Άρη; «Να ένα μεγάλο κίνητρο για την ομάδα του ΑΟΤ.  Ήρθε η ώρα των παικτών»