Οπαδοί Άρη σε Αναστόπουλο: «Τέλος οι εσπρέσο στη Θεσσαλονίκη, να πας στο λιμάνι να τους πιεις»

pegasus_LARGE_t_1301_107405426_type12905Παίκτες και Αναστόπουλος τα άκουσαν άγρια

 

παίκτες και Αναστόπουλος τα άκουσαν άγρια από τον αγανακτισμένο κόσμο, με τον Ελληνα τεχνικό να συγκεντρώνει τα περισσότερα «βέλη»:

«Γιατί δεν παραιτείσαι ρε; Ντροπή σου! Πήγαινε στο λιμάνι να πιεις εσπρέσο, εδώ δεν ξαναπίνεις! Μας έχεις ξεφτιλίσει με τις αστείες σου δηλώσεις. Έλεγες θα είμαστε πρώτοι και είμαστε 8 βαθμού κάτω. Γιατί γύρισες;».

Επιφυλακτικός ο Ελευθερόπουλος, «παίζει» και του Ματζουράκη

Παρελθόν από τον Αρη αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την τέταρτη συνεχόμενη γκέλα στο πρωτάθλημα (αυτήν τη φορά 0-0 απέναντι στη Σπάρτη). Η τραγική εμφάνιση των «κίτρινων» στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση αλλά και το ότι έμειναν οκτώ βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση -γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την προσπάθειά τους για άνοδο- ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής για τον Θόδωρο Καρυπίδη, που είχε στηρίξει τον Ελληνα τεχνικό μετά τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα επίσημα το διαζύγιο με τον Ελληνα προπονητή -ο οποίος αρνείται να παραιτηθεί- όμως έχει γίνει ήδη η προεργασία για τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία.

Το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου φαίνεται ότι βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ομάδας -αναμενόταν αργά το βράδυ ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον Ελληνα τεχνικό να εκφράζει επιφυλάξεις- ενώ στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο Τραϊανός Δέλλας (κυκλοφόρησαν σενάρια και για τον Γιάννη Ματζουράκη).

Ο Νίκος Αναστόπουλος, πάντως, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν φουλ επιθετική στη νέα απώλεια βαθμών απέναντι στη μαχητική Σπάρτη, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την επιθυμία των οπαδών του Αρη να αποχωρήσει: «Θα μιλήσουμε για μπάλα ή για το τι λέει ο κόσμος;».