Βοσνιάδης: “Οργάνωση και πλάνο”

βοσνιαδη

Ο νέος προπονητής του ΑΟΤ μίλησε στον FM 100.

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είπε: “Παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας και μια νίκη επί μιας ομάδας που είναι και αήττητη (10 νίκες, 3 ισοπαλίες) μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο συνεχίζοντας την βαθμοθηρία όπως μου αρέσει να λέω”.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως και σε ένα ενδεχομένως αρνητικό αποτέλεσμα δεν τελειώνουν όλα: “Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη ενώ έτσι πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση με τις πολλές ομάδες που έχουν οικονομικά προβλήματα ενδεχομένως δεν θα αλλάξουν κατηγορία μόνο οι δύο πρώτοι”.

Για το αν πήρε ρίσκο αναλαμβάνοντας τον ΑΟΤμε δεδομένη την βαθμολογική του απόσταση απο την κορυφή και γνωρίζοντας πως ο μοναδικός στόχος του μεγαλομετόχου είναι η άνοδος σημείωσε: “Και στην Νίκη Βόλου βρισκόμασταν επτά πόντους πίσω, και στην Κέρκυρα εννιά αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Εδώ βέβαια είναι μεγαλύτερη η διαφορά αλλά θα το προσπαθήσουμε. Άλλωστε στην κουβέντα που κάναμε με τον κ. Γυαλιά τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε μιλήσαμε για μια λειτουργία ομάδας με οργάνωση και πλάνο. Αυτό χρειάζεται ώστε η ομάδα να φτάσει στον στόχο της”.

Για το αν θα αγωνιστούν κάποιοι απο τους νεοαποκτηθέντες στο αυριανό παιχνίδι δήλωσε: “Και τον καλύτερο παίκτη του κόσμου να σου φέρουν δεν μπορεί να παίξει αμέσως. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που βρήκα στην ομάδα ενώ κάποια απο τα νέα παιδιά θα μπουν στην αποστολή. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, παίζουμε εμβόλιμα παιχνίδια, όλοι θα χρειαστούν”.