Βοσνιάδης: «Να αλλάξουμε διάθεση σε πρόεδρο και κόσμο»

 

1b3b8972d72f116153f283266b1b49c5_L

 

Σε έμμεση παραδοχή προβλημάτων προχώρησε ο τεχνικός του ΑΟΤ

Ακόμα και για την πρόθεση εξόδου Γιαλιά μίλησε  ο τεχνικός των Τρικάλων κι  είχε μάλιστα τη δική του απάντηση.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη των κυανέρυθρων επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο Αλέκος Βοσνιάδης παραδέχθηκε πως « έχουμε τα προβλήματα μας. Την διάθεση του προέδρου και του κόσμου εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε.

Η ομάδα θα βρει κουράγια για την συνέχεια μέσα απο βαθμούς και νίκες, την Κυριακή έχουμε ένα ακόμα σημαντικό ματς και πρέπει να το κερδίσουμε» είχε ο προπονητής

. Δείχνουμε σημάδια κόπωσης, κάναμε και σε δύσκολα γήπεδα προπόνηση. Θα κοιτάξουμε να διαχειριστούμε το υλικό μας. Παιχνίδι με παιχνίδι να αλλάξουμε την εικόνα μας. ¨Εχουμε την δυνατότητα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα, είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να τον φέρουμε κοντά μας. Όχι άλλα λόγια, συνέχεια με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Για τις δηλώσεις του προέδρου περί αποχώρησης: «Τον πρόεδρο δεν μπορώ να του βάλω στοπ. Έχουμε τα προβλήματα μας. Την διάθεση του προέδρου και του κόσμου εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε. Έχω περάσει από πολλές τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Κλειστά τα αυτιά, εμείς και οι παίκτες μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».
Για το πότε θα είναι έτοιμοι οι Νταμαχού και Μπαλμπόα: «Τα παιδιά είναι ποιοτικά και ο Νταμαχού και ο Μαχαμάτ και ο Μπαλμπόα και ο Πίντο τον οποίο χάσαμε σήμερα. Το πρόβλημα με τους Μπαλμπόα και Νταμάχου είναι τα χαρτιά τους (σ.σ σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση το θέμα του Μπαλμπόα λύθηκε».

dsc_0230

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιάννης Μάγγος δήλωσε: : Το εξ’αναβολής ήταν ένα ματς ανάμεσα στις δύο πόλεις που ανέκαθεν είναι ντέρμπι. Σε αυτά τα ματς παίζουν ρόλο το κίνητρο, το πάθος και ο εγωισμός και αυτό είπα στους παίκτες μου. Με δύο δικά μας ατομικά λάθη , δώσαμε δύο γκολ δώρο στον αντίπαλο. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος που είμαι στην Αναγέννηση. Κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στα επόμενα παιχνίδια. Οι αντίπαλοι που θέλουν να ανέβουν κατηγορία δεν έχουν καμία διαφορά με εμάς.