Εμεινε στους Πίνακες super league ο Αρετόπουλος

Είναι μέσα στους πίανκες της νέας ΚΕΔ

 

Με απόφαση του αρχιδιαιτητή Σταύρου Τριτσώνη και του μέλους Μιχάλη Κουκουλάκη, και έπειτα από τις αλλαγές που έγιναν στον κανονισμό διαιτησίας πρόσφατα από την Επιτροπή Εξομάλυνσης, επιστρέφουν οι τέσσερις διαιτητές, οι οκτώ βοηθοί και οι έξι παρατηρητές που το προηγούμενο καλοκαίρι (ή και το καλοκαίρι του 2015) δεν είχαν μπει στους πίνακες, πληρώνοντας οι περισσότεροι το γεγονός ότι οι Ενώσεις τους πρόσκεινται στην αντιπολίτευση. Να σημειωθεί ότι και στους τρεις πίνακες δεν έμεινε κανένα όνομα εκτός.

Σύμφωνα με τον προηγούμενο κανονισμό, πάντως, από την στιγμή που στις αξιολογήσεις του καλοκαιριού οι συγκεκριμένοι ρέφερι είχαν μείνει εκτός πινάκων, δεν είχαν δικαίωμα να επιστρέψουν.

Οι 2+2 διαιτητές

Στο νέο πίνακα διαιτητών της Super League που θα αποτελείται από 32 ρέφερι επιστρέφουν ο Δημήτρης Θάνος και ο Θανάσης Γιάχος που δεν είχαν τρέξει τα τεστ φυσικής κατάστασης το καλοκαίρι και η συμμετοχή τους στον πίνακα ήταν με… αστερίσκο. Τώρα, πέρασαν τις αγωνιστικές δοκιμασίες και έχουν επίσημα δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.

Επίσης, επιστρέφουν ο Δημήτρης Στυλιαράς από την Αιτωλοακαναρνία που είχε μείνει εκτός πίνακα το καλοκαίρι αλλά και ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Θεσσαλονίκη που ήταν στην Super League για μία πενταετία 2010-15 και είχε παίξει 43 παιχνίδια.

Στους “32” παραμένουν κανονικά οι Σπάθας, Δημητρόπουλος, που μαζί με τον Γιάχο είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και οι υπόλοιποι πέντε που είναι σε διαθεσιμότητα (Παππάς, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Βοσκάκης, Δελφάκης). Για τους συγκεκριμένους είναι ειλλημένη απόφαση να ορίζονται στην Β’ Εθνική.

Διαιτητές:

 

 

Στον πίνακα των βοηθών επιστρέφουν οι Καρατζίκας, Μπαλτάς, Γκάγκας, Σταθόπουλος, Πασχάλης, Ποντίκης, Δουδούμης και ο Νταλούκας που πέρασε τα τεστ την περασμένη εβδομάδα. Στον πίνακα παρατηρητών τέλος, επιστρέφουν οι Σπυρόπουλος, Μητροφάνης Τεροβίτσας, Σταθόπουλος, Γκαϊτατζής, Βέλλιος. Οι τρεις πρώτοι είχαν βγει από τον πίνακα το περασμένο καλοκαίρι και οι άλλοι τρεις το καλοκαίρι του 2015.

Βοηθοί:

 

 

Παρατηρητές: