Γεωργιάδης : “Άδικη η ήττα μας”

Ο τεχνικός του ΑΟΤ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα

 

Εμείς ήμασταν  καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο πρωτο ημίχρονο όπου κυριαρχήσαμε , δεν επιτρέψαμε στη Λαμία να μας κάνει φάσεις και να μας απειλήσει , όμως σε μια ανύποπτη στιγμή  και σε ένα από τα πολλά φάουλ που δόθηκαν  εις βάρος μας ήρθε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Γενικά σε όλο το παιχνίδι η ομάδα της Λαμίας δεν απείλησε. Είχαμε και το δοκάρι και άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούμε αλλά δεν έτυχε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν νομίζω ότι παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από κάποια ομάδα. Ούτε εμείς ούτε η Λαμία μπόρεσε να φτιάξει κάποια ευκαιρία. Σε κάποιο από τα πολλά φάουλ που κέρδισε έξω από τη περιοχή μας η Λαμία, ήρθε η μπάλα στη περιοχή. Ενώ στα υπόλοιπα αμυνθήκαμε καλά σε αυτό δεν αμυνθήκαμε και έτσι ήρθε η νίκη για τη Λαμία. Δεν μας άξιζε η ήττα. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε με την ίδια μαχητικότητα, με τον ίδιο ζήλο ώστε να καταφέρουμε τους στόχους μας.»

 

Ισως με τα συνεχόμενα ματς του κυπέλλου να είχαμε και κάποια κόπωση σίγουρα παραπάνω από τη Λαμία, ανέφερε ο τεχνικός επαναλαμβάνοντας πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ριζογιάννη που μίλησε εκ μέρους των παικτών στη συνέντευξη και ανέφερε πως «κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα  ελέγξαμε το ρυθμό αλλά σταθήκαμε άτυχοι αφού χάσαμε από αυτό το γκολ».