To Nεοχώρι κέρδισε την ΑΕΤ

Στο γήπεδο Κηπακίου για την 11η αγωνιστική

 

Στο γήπεδο Κηπακίου για την 11η αγωνιστική της Α ερασιτεχνικής η ΑΕΤ στην οποία αγωνίζονται οι παίκτες της κ17 του ΑΟΤ υποδέχθηκαν την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου. Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε να γίνει ποιοτικό ματς και αντ΄αυτού υπήρξε ένα παιχνίδι με πολύ δύναμη , προσωπικές μονομαχίες και λίγες φάσεις το οποίο κράτησε όμως το ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κουτσάγια. Ο Διγενής διατήρησε την ανοδική του πορεία και επικράτησε με σκορ 2-1.
Το 0-1 στο 44΄. Λάθος του Πούλιου στην άμυνα που στόπαρε αντί να διώξει, το εκμεταλλεύθηκε ο έμπειρος Κώστας Τσικρικάς και από κοντά άνοιξε το σκορ.
Το 0-2 στο 86΄. Ο Τσικρικάς από δεξιά μπήκε στην περιοχή, είδε τον επερχόμενο Λαγκαδινό και αυτός με πλασέ στην κίνηση σκόραρε από κοντινή απόσταση.
Το 1-2 στο 88΄. Απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ του Μπακατσή η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καρατζά που πετάχθηκε και στην επαναφορά με κεφαλιά ψαράκι ο Ευθ. Αλεξίου μείωσε για τους γηπεδούχους.
Στο 20΄ ο Τσικρικάς απέιλησε ο Μήτσιος σε καλή θέση μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 35΄ο Καρατζούλης μέσα στην περιοχή έχασε καλή ευκαιρία πλασσάροντας πάνω από την εστία.
Στο 41΄ο Δημόπουλος για τους γηπεδούχους σούτ απέκρουσε ο Καρατζάς.
Προηγούμενα στο 30΄οι του Διγενή ζήτησαν αποβολή του τερματοφύλακα Μήτσιου που έπιασε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή με τον διαιτητή να δίνει κίτρινη .
Στο 42΄ο Λαγκαδινός σε πλεονεκτική θέση δεν σούταρε αλλά προτίμησε να γυρίσει και έχασε την ευκαιρία.
Στο 65΄ο Μήτσιος απέκρουσε την προσπάθεια του Λαγκαδινού και στο 75΄ο Μπασιάκας από πολύ κοντά πλάσαρε στο δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 81΄ο Καρατζάς μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Αλεξίου.

ΑΕΤ: Μήτσιος, Σαμαράς, Μπέγκο, Σακελλάριος, Πούλιος, Μπακάλης, Μαγκούτης, Μπαρτζιώκας ( 66΄Μπακατσής), Δημόπουλος, Αλεξίου Ε. ( 89΄Γκόγκας), Τσαρούχας ( 80΄Νίκας)

Διγενής Νεοχωρίου: Καρατζάς, Νικόλαρος, Τζέλης, Χασιώτης, Μακρής, Γιώτας, Μπασιάκας, Γκαγκαστάθης ( 30΄λ.τρ. Λαγκαδινός), Τσικρικάς, Καρατζούλης ( 70΄Ξεφτέρης), Γκαντιάς.