Γιαλιάς σε νέο γύρο δηλώσεων: «Χε*****νοι οι παίκτες -είναι για να είναι»

Σε νέες  δηλώσεις με πιο χοντρές ατάκες ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ

Αυτή τη φορά ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ  μίλησε στον   SportDog και ήταν ξεκάθαρος Τόνισε πως οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο σαν χ***νοι και οι αντίπαλοι θα μπορούσαν να τους παρουν το σκαλπ!!! Μίλησε επίσης και για την απόδοση βάσει της οποίας η ομάδα θα έπρεπε  να χάσει με 6-2 και σε μια άλλη αποστροφή ανέφερε πως οι κυανέρυθροι έχασαν από παιδιά του πεντακοσάρικου και τους έχει γραμμένους στα  α@@@ του! .

Ααναλυτικά όσα ανέφερε στο SportDog….

Γιαλιά(ς) καρφιά και νέο σόου στο Sportdog μετά το βίντεο που έγινε viral: «Στα @#$%Α^ μου οι παίκτες»

«Εγώ έχω ένα κακό. Πολύ μεγάλο κακό! Λέω την αλήθεια, την πουτ@ν@! Το σκορ έπρεπε 6-2! Έπρεπε να μας πάρουν το σκαλπ. Γιατί οι δικοί μου νομίζανε, ότι θα κερδίσουν μόνο με τη φανέλα. Παίξανε με τα παιδάκια του πεντακοσάρικου και τους γ@μήσ@νε. Και καλά κάνανε και είναι μάγκες και μπράβο τους», ήταν τα πρώτα λόγια του ιδιοκτήτη των Τρικάλων στον σκύλο.

Ο αγώνας των Τρικάλων με τον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη, με αποτέλεσμα να μην έχουμε εικόνα για το πώς αγωνίστηκαν οι «κυανέρυθροι». Πως είδε όμως την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ο κύριος Γιαλιάς; «Οι δικοί μου μπήκαν στο γήπεδο σαν χεσμένοι. Ήμασταν τραγικοί. Δεν έπαιξε κανείς καλά. Μόνο ο Κουσκουνάς, τον οποίο θα βαθμολογούσα με 6. Όλοι οι ήταν του 2-3. Ο Κουσκουνάς είναι Κουσκουνάς. Το ματώνει το γ@#μένο. Θα φάνε και πρόστιμο, σας το λέω, να το ξέρετε. Δεν παίζω φέτος. Θα χάσουν αυτοί θα χάσω και εγώ», απάντησε.

Είναι προς τιμήν του ισχυρού άνδρα των Τρικάλων, ότι τα έβαλε πρώτα με την ομάδα του και μετά με τη διαιτησία, η οποία όπως αποκάλυψε δεν ήταν καλή. «Μιλάμε για διαιτησία ανύπαρκτη. Στον διαιτητή του έβαζες ένα 5. Οι βοηθοί έχασαν τη μπάλα. Όλοι οι πρόεδροι των ομάδων ξερεις τί θέλουμε; Να φτιάξουμε μία ομάδα που να πηδάει και τους διαιτητές. Αλλά εδώ είμαστε Ελλαδιστάν».

Ερωτηθείς αν δημιουργήθηκε δυσαρέσκεια από πλευράς των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τον σκληρό του λόγο ο Χρήστος Γιαλιάς είπε: «Στα @#$%Α^ τους γράφω τους παίκτες! Οι παίκτες είναι για να είναι. Εγώ δεν ξέρω στη ζωή μου να χάνω. Έτσι θέλω και οι παίκτες μου να το παλέβουν! Ίδρωσε, μάτωσε τη φανέλα την πουτ@ν@!Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα».

Η (πολυαναμενόμενη) πρεμιέρα της Football League έδειξε, ότι φέτος θα γίνει ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Όταν υποπέφτουν σε στραβοπατήματα τα φαβορί, όπως ο Άρης, αυτή η αίσθηση δημιουργείται. Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο πρόεδρος των Τρικάλων. «Κοιτάξτε, μη δούμε τρελά πράγματα φέτος. Γιατί οι ομάδες αν δεν παίξουν οι… παιχταράδες μας, οι… ακριβοπληρωμένοι, οι δικοί μου, του Άρη, της Λαμίας και του Απόλλωνα, θα ανεβεί κανένας άλλος στο τέλος. Από την 1η αγωνιστική είδα ότι για εκεί πάει», κατέληξε