Γεωργιάδης : “Δεν υπήρξε εντολή να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο”

giorgos-georgiadis-paokΔιαβάστε τι είπε  ο τεχνικός των Τρικάλων στη συνέντευξη Tύπου

Στα λάθη της άμυνας και την ανίτια και ανευ εντολής οπισθοχώρηση της ομάδας εστίασε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των Τρικάλων και χαρακτήρισε μάλιστα την εικόνα των κυανέρυθρων χωρις νεύρο χωρίς πάθος και συνοχή.

« Σήμερα ήμασταν κακοί δεν είχαμε συνοχή και δεν δείξαμε την νοοτροπία των προηγούμενων αγώνων , Με εξέπληξε δυσάρεστα η ομάδα,  έβγαλε κάτι που δεν είχε δείξει τον τελευταίο μήνα που είμαι στα Τρίκαλα.  Ο Αγροτικός με εξαίρεση το πρωτο δεκάλεπτο που βγήκαμε κάπως καλά, ήταν συνολικά πολύ πιο ενεργητικός βγάλαμε κακή εικόνα στο α’ ημίχρονο , βέβαι είναι μια οργανωμένη και ποιοτική ομάδα  Εμείς στο δεύτερο μπήακμε κάπως καλύτερα αλά δεν φτιάξαμε  ευκαιρίες και δεν είχαμε καθαρό μυαλό κι όταν φάγαμε και το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα.Νομίζω από πέρσι υπάρχει θέμα με τα εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να είμαστε το ίδιο δυνατοί και στην έδρα και εκτός.

Ερωτηθείς για το παθητικό α ημίχρονο ο τεχνικός  είπε πως…. ” Δεν μπορώ να το εξηγήσω αν ήταν φόβος ή άγχος  της πρεμιέρας, εμείς παίζουμε ενεργητικό ρόλο στο παιχνίδια, όμως καλά το είδατε δώσαμε  χώρο στον αντίπαλο για να κινηθεί προς την περιοχή μας. Δεν υπήρξε τέτοια εντολή αλλά η ομάδα κάθισε πίσω. Στην επανάληψη βελτιώσαμε την απόδοση μας. Καθοριστικό σημείο ήταν η φάση με το γκολ που ακυρώθηκε, γιατί  ενδεχομένως εάν μετρούσε θα μπορούσσε να αλλάξει την τροπή του αγώνα. Δεν έχουμε χρόνο για να μείνουμε πολύ σ’ αυτό το παιχνίδι, πρέπει να ανασυγκροτηθούμε ΄για να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος»