«Θα σε σκοτώσω»… απείλησε ο Σπανός τον Τρικαλινό διαιτητή Κούρεντα

delfakis_olyΜύθια έγιναν στο Περιστέρι με πρωταγωνιστή τον Τρικαλινό Κούρεντα

 

 

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι όπου ο Τρικαλινός βοηθός  Θέμης Κούρεντας  υπέπεσε σε δυο σημαντικά λάθη , με κυριότερο  το οφσάιντ που υπέδειξε στη  φάση που ο Αντονί λε Ταλέκ πέτυχε γκολ που    δεν μέτρησε.  Νωρίτερα, ο ίδιος βοηθός είχε αφήσει να εξελιχθεί φάση του Ατρομήτου παρότι υπήρχε οφσάιντ και στην εξέλιξή της ο Γιάννης Δελφάκης δεν καταλόγισε πέναλτι εναντίον του Μανουέλ ντα Κόστα. Ο Δεφάκης πάντως τα έκανε μαντάρα  και στον πειθαρχικό έλεγχο, αφού δεν τιμώρησε τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς με κίτρινη κάρτα και έχασε το φτύσιμο του Ντιόγκο Φιγκέιρας στον Λε Ταλέκ στο τέλος της ανμέτρησης.

Φυσικά,  οι γηπεδούχοι αφού δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν το ματς, έκαναν αυτό που κατά κανόνα κάνουν όλες οι ελληνικές ομάδες …Τα  φόρτωσαν όλα στη διαιτησία όμως  στο Περιστέρι το Σάββατο έγιναν και πιο προχωρημένα πράγματα αφού μετά   τη λήξη του αγώνα ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου κατέβηκε στα αποδυτήρια και σύμφωνα με ρεπορτάζ αθηναικών μμε  αλλά και  με τα όσα φέρεται να έχει γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, επιτέθηκε φραστικά στον Τρικαλινό βοηθό Ευθύμιο Κούρεντα ενώ  στη λήξη της αναμέτρησης τον άρπαξε από τον λαιμό, απειλώντας τον με ύβρις και χειρονομίες.

Το gazzetta, που αναφέρεται στο θέμα, κάνει λόγο για “απίθανα πράγματα” που έχουν γραφτεί στο  φύλλο αγώνα του Ατρόμητος-Ολυμπιακός  Με βάση αυτά που έχουν γραφτεί, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου φέρεται να έχει πει: «Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχεις τελειώσεις, εσύ και ο Μπουτζιώλης (σ.σ. πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων). Από Δευτέρα δεν θα είσαι τίποτα. Έχετε τελειώσει. Έκανες έγκλημα σήμερα και θα σε εξαφανίσω. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο, εσύ και ο Μπουτζιώλης».

Επίσης, ο κ. Δελφάκης επισημαίνει στο φύλλο αγώνα ότι ο Σπανός ακολούθησε τον ίδιο και την διαιτητική ομάδα του μέχρι τα αποδυτήρια (μετά την λήξη) φωνάζοντας στον Κουρέντα: «Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γ…ω. Θα σου βγάλω τα αυτιά. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία».