Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Αρετόπουλο-έβγαλαν ανακοίνωση

322eac4ca5a6255d7ff5e7e176e0bbd4_L Επίθεση στον Αρετόπουλο για τη διαιτησία του εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ.

 

Άμεσα πήρε θέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έγιναν απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης»και  έριξε βαριές αιχμές στον Αρετόπουλο για τη διαιτησία του .

«Ο ΠΑΟΚ έχασε από γκολ-οφσάιντ κι από γκολ παίκτη που έπρεπε να αποβληθεί. Αυτή η διαιτησία είναι η δικαιότερη που μπορεί να κάνει ο Αρετόπουλος στο Καραϊσκάκη, μέχρι εκεί του επιτρέπει η ερυθρόλευκη συνείδησή του. Στους νέους πίνακες δεν έχει την παραμικρή θέση, καμία ΦΙΦΑ δεν μπορεί να τα αγνοήσει αυτά», τονίζαν από την «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ενταση υπήρξε στη συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς στο “Καραϊσκάκη” μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Δικεφάλου είπε συγκεκριμένα. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη διακοπή: “Αν θα ξαναγίνει η διακοπή τελειώνει το παιχνίδι. Εγινε αυτό μπήκαμε μέσα. Όταν μπήκαμε μου είπε «αυτό που είπα έκανα» και μετά από λίγο άλλαξε την απόφασή του. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν θέλετε να πούμε παραμύθια, να σας πω ότι θέλετε”.

Για το αν υπήρξε απειλή του -10: “Υπάρχει απειλή, αυτό μας είπανε θα φάτε -10 αν δεν κατεβείτε. Εχουμε και -3 και άλλους τρεις από το σημερινό παιχνίδι, να πάμε στους -16. Δε ξέρω αν είστε δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού ή όχι, αλλά αν θέλετε να έχετε καθαρό ποδόσφαιρο να έχει ενδιαφέρον πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό. Καταλαβαίνω δεν είναι εύκολο, αλλά δεν γίνετε να προχωρήσουμε έτσι, δεν υπάρχει ενδιαφέρον”.