Σε Κορέα και Βέλγιο ο ΣΟΑΤ

20160717_121447_Richtone(HDR)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοναδικές εμπειρίες για τους αθλητές του Τρικαλινού συλλόγου

Στην ΚΟΡΕΑ μετέβησαν από 7 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου για προετοιμασία στο διάσημα σχολεία Pungsaeng middle school και στο Seongnam dong middle school οι αθλητές του ΣΟΑΤ: Μιχάλης Σικοβέλας, Γιώργος Γεροβαΐος και Ευαγγελία Τότσιου.
Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Παιταρίδης. Κατά την παραμονή τους στην Κορέα πήραν μέρος στο διεθνές τουρνουά Seongnam Open 2016 .
Οι αθλητές του ΣΟΑΤ, Μιχάλης Σικοβέλας και Ευαγγελία Τότσιου κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο έπειτα από 4 νικηφόρους αγώνες.Ο Γιώργος Γεροβάιος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Η απόδοση τους δικαίωσε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους ίδιους αλλά και όλους στον σύλλογο που πλέον έχει ανέβει επίπεδο και θα βγούν νέοι πρωταθλητές ακολουθώντας τα βήματα των μεγαλύτερων.

ΣΕΟΥΛ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Επίσης μετέβησαν στο διάσημο Πανεπιστήμιο Yong In με το οποίο ο ΣΟΑΤ και ο Νίκος Παιταρίδης έχει άριστες σχέσεις και πήρε ξανά την διαβεβαίωση για βοήθεια στον ΣΟΑΤ.

Βέλγιο 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμη στο Βέλγιο μετέβησαν για προετοιμασία από 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου στο 3rd keumgang seminar όπου συμμετείχαν τοπ αθλητές.
Οι αθλητές μας που συμμετείχαν στο σπουδαίο κάμπ ήταν οι:Κωνσταντίνα Τζέλη, Εύα Παιταρίδου, Φανή Τζέλη, Ηρώ Ρακοβίτη και Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος.
Η φιλοσοφία του ΣΟΑΤ είναι αποφασιστική και σταθερή.Εδώ και χρόνια δουλεύουμε ποιοτικά και επιστημονικά με τα τμήματα υποδομής,αξιοποιούμε τους πρωταθλητές μας που σπούδασαν ΤΕΦΑΑ,δίνουμε κίνητρα στους αθλητές και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια τους.Δεν είναι τυχαίο οι μεγάλες επιτυχίες του ΣΟΑΤ ακόμη και σε διεθνές επίπεδο,ότι αθλητές του,οι μοναδικοί στον νομό,στελεχώνουν την Εθνική ομάδα και είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός φορέας στα Τρίκαλα.

20160710_112050 Βέλγιο ΚΟΡΕΑ ΤΟΤΣΙΟΥ με Junwoo Lee