Οι επόμενες κινήσεις της ομάδας Μπάσκετ των Τρικάλων

4adf58fb300074ff8a293c2e3ed27c3f_XL

 

Τρέχουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Μετά απο ένα καλοκαίρι όπου αρχικά δεν κινούνταν τίποτα και εν συνεχεία είχαμε την γνωστή αντιπαράθεση ΚΑΕ και Ερασιτέχνη επιτέλους κάτι κινείται στα Τρίκαλα BC Aries. Η ανακοίνωση του προπονητή κατ΄αρχήν βάζει τέλος σε όλη την σεναριολογία και την συνομωσιολογία του καλοκαιριού: Η ομάδα θα κατέβει κανονικά για 4η χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο Γιάννης Καστρίτης μπορεί να ανακοινώθηκε σήμερα αλλά εδώ και μέρες εργάζεται για λογαριασμό της ΚΑΕ. Φιλοδοξεί μάλιστα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχει αρκετούς παίκτες στο παρκέ του Δημοτικού κλειστού όταν θα κάνει την πρώτη προπόνηση. Ήδη συμφώνησε στο να παραμείνουν Καλλές, Καραθανάσης, Καλογιαννίδης, Βαρυτιμιάδης και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχει ήδη κάνει προχωρημένες επαφές τόσο με Έλληνες όσο και με ξένους παίκτες.

Αυτό που απομένει επίσης να μάθουμε είναι ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του στα Τρίκαλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει τουλάχιστον έναν άμεσο συνεργάτη δίπλα του. Επίσης μένει να γίνει γνωστό και ποιοί απο τους συνεργάτες της ομάδας θα συνεχίσουν και φέτος στην ομάδα.