Ξεκίνημα με νέα παιδιά για τα Μετέωρα

Με πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της η ομάδας

 

Η ομάδα των Μετεώρων πάτησε το χορτάρι του Σταδίου «Βασίλης Καρακίτσιος», εμφανώς ανανεωμένη, καθώς πολλά νέα πρόσωπα νεαρής ηλικίας προστέθηκαν στο ρόστερ, αφού ακριβώς αυτό, αποτελεί την φιλοσοφία της Διοικούσα Επιτροπής, η οποία σύσσωμη έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση και έδειξε πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την διάθεση και την προσπάθεια  που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Ιουλίου και έχει ως στόχο τη διατήρηση του σωματείου σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

20160801_191139

Το πρώτο «σφύριγμα» της προπόνησης για τη νέα σεζόν δόθηκε από τον προπονητή της ομάδος κ. Λεωνίδα Σακελλαρίδη ( ο κ. Θοδωρής Καραγιάννης επιστρέφει σε λίγες ημέρες) και ήδη άρχισε το τρέξιμο και η επίπονη, αλλά απόλυτα απαραίτητη, διαδικασία της προετοιμασίας, η οποία έγινε σε άριστο κλίμα και με αισιοδοξία για το μέλλον αυτή της ομάδας.

 

Το φετινό «στοίχημα» είναι μεγάλο και σημαντικό για την οικογένεια των Μετεώρων και ήδη οι φίλαθλοι παρακολουθούν να εξελίσσονται σημαντικές αλλαγές στο ιστορικό σωματείο, άκρως απαραίτητες για το μέλλον του και την παρουσία του στα γήπεδα.

Εκτιμάται σύμφωνα με την διοικούσα επιτροπή, πως το κλίμα είναι υπέρ της ομάδος με όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει  και η στήριξη όλων των καλαμπακιωτών θεωρείται δεδομένη αφού και οι πιο «δύσπιστοι» έχουν αρχίσει να βλέπουν την προσπάθεια με θετική προσέγγιση.

meteora24.gr