Θρίλερ με Γιαννίκο, φαβορί ο Στράτος στη super league

Δεν είναι ξεκάθαραο αν ο Στράτος θα έχει αντίπαλο

Ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στο δικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8). Εκτός και αν αποκτήσει αντίπαλο, τον Θόδωρο Γιαννίκο, και η εκλογή προέδρου αποκτήσει χαρακτήρα θρίλερ. Το Sport24.gr παρουσιάζει τα δύο σενάρια που υπάρχουν:

Το πρώτο και το επικρατέστερο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αναφέρει ότι ο Γιώργος Στράτος δεν θα έχει αντίπαλο. Η υποψηφιότητα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Θόδωρου Γιαννίκου, που προς στιγμήν εμφανίστηκε ως φαβορί, δεν προχωράει καθώς το το μπλοκ των “ερυθρόλευκων” όπως αυτό διαμορφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα (Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Λάρισα) όχι μόνο δεν ενισχύθηκε αλλά έχασε και μία ομάδα.

Ήταν η συνεδρίαση της 23ης Αυγούστου όταν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Παναιτωλικός, Βέροια (το αντίπαλο μπλοκ δηλαδή) ζήτησαν… εδώ και τώρα εκλογή προέδρου αλλά δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Ο Γιώργος Στράτος λοιπόν, σύμφωνα με το συγκεκριμένο σενάριο, θα επανεκλεγεί, ο Ολυμπιακός θα ψηφίσει λευκό, ενώ τον αντιπρόεδρο της Ξάνθης θα ψηφίσουν ομάδες που εμφανίζονται ακόμη και τώρα έντονα ενοχλημένες από την κίνηση του να παραιτηθεί εκτός και αν τα λευκά είναι περισσότερα από ένα.

Το δεύτερο σενάριο κάνει λόγο για υποψηφιότητα του Θόδωρου Γιαννίκου απέναντι στον Γιώργο Στράτο και… θρίλερ. Ο Ολυμπιακός πάντως, αν δεν βγαίνουν τα… κουκιά, δεν πρόκειται να ρισκάρει. Μέχρι στιγμής οι “ερυθρόλευκοι” δεν φαίνεται να έχουν το μαγικό αριθμό “9” που απαιτείται. Εκτός και αν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8), αλλάξουν εκ νέου τα δεδομένα. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνεται, ούτε η τελευταία.