Παρουσίασε Ανυφαντάκη ο Πανθρακικός

Ο  Τάσος Καραολάνης παρουσίασε τον νέο προπονητή37f08b5a744d7cfd9c690ac343e28ef5_L

 

Ο μεγαλομέτοχος, Τάσος Καραολάνης παρουσίασε τον νέο προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη και τους συνεργάτες του, Παναγιώτη Διακάκη (βοηθός προπονητή), Φίλιππο Μπολοβίνη (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ανέφερε:

«Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ένας άνθρωπος, που τον εκτιμούμε ιδιαίτερα, τόσο σαν χαρακτήρα όσο και σαν προπονητή. Εδώ και αρκετό καιρό είχαμε επικοινωνία μαζί του και καταλήξαμε να συνεργαστούμε από φέτος, που η ομάδα μας ανοίγει ένα καινούριο κύκλο, αφού έκλεισε προσωρινά αυτός της Super League. Είναι ένας προπονητής με δίψα για δουλειά και διάκριση κι ευελπιστούμε ότι θα μας δικαιώσει.

Για τη νέα χρονιά, που θα μας βρει στο πρωτάθλημα της Football League, ο στόχος μας, σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο κορμό, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που έχουν διατηρηθεί στο ρόστερ. Ένα μείγμα νεαρών και ταλαντούχων παικτών, ορισμένοι εκ των οποίων θα προέρχονται από την περιοχή μας και την ομάδα μας, και κάποιων έμπειρων παικτών. Θέλουμε να χτίσουμε με τον κόουτς μια ομάδα φιλόδοξη, που θα ευχαριστεί τους φιλάθλους που θα έρχονται στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και θα μπορέσει, με σταθερά βήματα μες στα επόμενα χρόνια, να επανέλθει στη Super League.

Παράλληλα, για εμάς σαν διοίκηση συνιστά πρόκληση το να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο ο Πανθρακικός και να φέρνει επιτυχίες στην Κομοτηνή και τη Θράκη. Ταυτόχρονα, ωστόσο, είναι ανάγκη να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, προκειμένου να καταστεί εφικτό το παραπάνω.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για τα λάθη μας και ζητάμε από τον κόσμο της Κομοτηνής και της Θράκης, όλους όσους έχουν αγαπήσει τον Πανθρακικό, έχουν χαρεί με τις επιτυχίες της ομάδας κι έχουν πονέσει στις δύσκολες στιγμές, να είναι δίπλα μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας και να συνεχίσουμε «να στολίζουμε την πόλη με δόξα και τιμές».