Ψιμουλάκης: «Αναγκάστηκα πάλι να ρισκάρω»

20160417_181406Μίλησε ακόμη για την υπομονή των παικτών του ο προπονητής του ΑΟΤ

Ο προπονητής των Τρικάλων ξεκίνησε με μία θεώρηση: «Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για διασπάσεις τις καλά  οργανωμένες άμυνες χρειάζεται ποιότητα και καθαρό μυαλό. Αυτά τα είχαμε σήμερα, δεν ευτυχήσαμε πιο μπροστά και μετά από δέκα τελικές προσπάθειες να πετύχουμε ένα γκολ καθώς ήρθε ένας αντίπαλος στα Τρίκαλα  που ξέρει να αμύνεται και βάζει σε όλους δύσκολα.  Είχαμε ηρεμία,  κυκλοφορήσαμε την μπάλα, οι  καιρικές συνθήκες με τις  υψηλές θερμοκρασίες μας επηρέασαν, είχαμε  άγχος όσο  περνούσε ο χρόνος αλλά δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας»

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης μίλησε και για το ρίσκο στην αλλαγή του Παπαπαναγιώτου με τον Φλίγκο: «Αναγκάστηκα πάλι να ρισκάρω γιατί θέλαμε το τρίποντο για την 3η θέση από την οποία αν την κατακτήσουμε κάτι μπορούμε να κερδίσουμε».

Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και τον Χρήστο Γιαλιά: «Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε, ευχαριστώ και στον πρόεδρο, που έχει την υπομονή και την  θέληση να μας δώσει βοήθειες».

Από την άλλη ο προπονητής του Αχαρναϊκού Δημήτρης Αρναούτης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, ξέραμε ότι παίζαμε με μία καλή ομάδα και όταν δέχεσαι γκολ στο τέλος υπάρχει μία στεναχώρια. Κρατάμε τα θετικά, δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου.  Καλή επιτυχία στα Τρίκαλα, είναι καλή ομάδα, και βαθμολογικά θα μπορούσαν να βρίσκονται ψηλότερα».