ΦΛΟΥ: Ελλάς το μεγαλείο σου!

ÊÕÐÅËËÏ / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / CUP / PAOK - OLYMPIAKOS

Στιγμιότυπο από το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!!!

Πολιτισμικό σοκ

Όποιος μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό επέλεξε να δει ένα από τα παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος έπαθε πολιτισμικό σοκ. Και όπως σωστά έγραφε στο fb ο φίλος μου ο Δημήτρης Τσακίρης: «Ο Ολυμπιακός θέλει ξένους  δημοσιογράφους, ο ΠΑΟΚ ξένους διαιτητές και οι φίλαθλοι ξένο ποδόσφαιρο!!!».

Μπατσικώστας

Είχε και Τρικαλινή παρουσία στο ντέρμπι αφού παρατηρητής ήταν το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΤ Μπατσικώστας. Παραείναι αναγνωρίσιμος για την Τούμπα ο Μπουτζιώλης!!!

Κοντονής

Και ο Κοντονής ανίκανος να βάλει μία σειρά σε όλο αυτό το μπάχαλο προχώρησε σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία καταργώντας για φέτος τον θεσμό του κυπέλλου!!!  Γιατί σκέφτηκε προφανώς ότι με όλο αυτό το δηλητηριασμένο κλίμα ένας τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δύσκολα θα τελείωνε…

Μισθοφόροι

Και στην έξαρση της βίας δεν θα πρέπει να βγάλουμε απ’ έξω και το σινάφι μας. Μισθοφόροι κανονικοί υπηρετούν την μία ή την άλλη ομάδα φανατίζοντας το κοινό των οπαδικών εφημερίδων οπλίζοντας τους με επιχειρήματα καφενείου.

Αυτονόητα

Τα αυτονόητα έγιναν. Έτσι μετά το έγγραφο της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων το ντέρμπι του ΑΟΤ με την Αναγέννηση μετατέθηκε για την Κυριακή της Αποκριάς. Αυτό πρακτικά σημαίνει εγγυημένη γκρίνια στο σπίτι για τους άρρενες φιλάθλους: Κυριακή της Αποκριάς στο στάδιο, Καθαρά Δευτέρα στο κλειστό!!!

Κέρκυρα

Έτοιμη για την Κέρκυρα η ομάδα των Τρικάλων με μοναδική αποστολή το διπλό που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι της ανόδου. Κάθε άλλο αποτέλεσμα μάλλον θα είναι καταδικαστικό, ειδικά αν οι Φάιακες κερδίσουν. Η διαφορά δεν θα μπορεί να μαζευτεί πλέον…

Τιμή

Όταν έχει κάτι δίπλα σου πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεσαι το τι αξία έχει. Ο λόγος γα τον Ευθύμη Ρεντζιά που το ΝΒΑ τον αναγόρευσε πρεσβευτή του στην Ευρώπη! Μεγάλη τιμή για τον Τρικαλινό βετεράνο σέντερ και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει εξαιρετικά και σε αυτό το πόστο…

Τραχανάδες

Την ίδια ώρα στην Λίγκα πάσης φύσης τραχανάδες βρίσκονται σε καίρια πόστα  ασκώντας εξουσία σε ένα άθλημα που το γνωρίζουν από μέθοδο …εξ αποστάσεως!!! Σαν την Λιγκουαφόν ένα πράγμα…

Φιλανθρωπικό

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων καθώς την ερχόμενη Πέμπτη στην Καρδίτσα θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Καρδίτσας με τα έσοδα του αγώνα να διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εισιτήρια

Επειδή πολύς κόσμος ρωτάει. Τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό θα κυκλοφορήσουν σήμερα ή αύριο. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και όλα δείχνουν ότι το κλειστό θα είναι κατάμεστο.

«ΦΛΟΥ»

…επόμενη ανταπόκριση από Κέρκυρα!!!