16 στα 16 για Φόρο και ΑΣ Καρδίτσας

xaris-foros_karditsaΑπίστευτο σερί για τον Τρικαλινό κόουτς στην Γ’ Εθνική!

ΑΣ Καρδίτσας και Αίολος Αστακού αποτελούν τις μοναδικές ομάδες που παραμένουν αήττητες στις Εθνικές κατηγορίες, με την Θεσσαλική ομάδα να είναι έτοιμη να σπάσει κάθε ρεκόρ, σφραγίζοντας την άνοδο της και μαθηματικά, στην ερχόμενη Κυριακή (28/2) όπου και υποδέχεται στην έδρα της, τον Αίαντα Ευόσμου.

Την πορεία το ΑΣΚ την παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα Τρίκαλα. Και πώς να μην την παρακολουθούμε. Στο τιμόνι της ομάδας είναι ο συντοπίτης μας Χάρης Φόρος, πρώτα βιολιά είναι ο Τρικαλινός Ντόρης Πανάρας και ο δανεικός από τα Τρίκαλα BC Θάνος Καμαριώτης ενώ την όλη προσπάθεια συντονίζει ο Χρήστος Δεληγιάννης!

Ο Χάρης Φόρος αποτελεί τον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας και κεφάλαιο πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσει η ομάδα, με τον ίδιο να τονίζει όπου βρεθεί, ότι η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά η έλευση ποιοτικών παικτών δημιούργησε τις προσδοκίες, ώστε η ομάδα του να πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού, φτάνοντας στο 16/16 μετά τη νίκη στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Επίσης δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε την διοικητική σταθερότητα που υπάρχει στον ΑΣ, με τον Χρήστο Δεληγιάννη, έναν άνθρωπο με άριστη γνώση του μπάσκετ, να έχει οργανώσει άριστα τον σύλλογο, ενώ η παρουσία του κόσμου αποτελεί εγγύηση για τη νέα σεζόν, η οποία θα πρέπει να αρχίσει να σχεδιάζεται, με την συμμετοχή της Θεσσαλικής ομάδας στην Β’ Εθνική, με το μπάσκετ του νομού να βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, με τα Τρίκαλα στην Α1, την ΑΕ Λάρισας τον ΓΣ Λάρισας και τους Τιτάνες Παλαμά στην Β’ Εθνική, ενώ εκτός από τον ΑΣ Καρδίτσας, και ο Ερμής Αγιάς, ομάδα από την Λάρισα βρίσκεται κοντά στην άνοδο της.

Επίσης, σημαντικό θεωρείται και το γηπεδικό το οποίο προχωράει, αλλά και η ευρύτερη ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου.