Διώξεις για τα παιχνίδια Αχαρναϊκός – Ηρακλής και Λαμία – Αν Καρ

Δύο ακόμα “ύποπτα” προς χειραγώγηση ματς προστέθηκαν στη φετινή και σύμφωνα με τις πειθαρχικές διώξειςΟι Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και Στέφανος Μπαξεβάνης, άσκησαν πειθαρχικές διώξεις για τα παιχνίδια Αχαρναϊκός – Ηρακλής, Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας. Έτσι, λοιπόν, δυο ακόμα “ύποπτα” προς χειραγώγηση ματς προστέθηκαν στη φετινή λίστα και οι ομάδες αυτές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Το παιχνίδι Κυπέλλου είχε διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου στο Μενίδι και ο Γηραιός είχε επικρατήσει 2-0 με τέρματα των Πασά (38′), Περόνε (90′), ενώ σε εκείνο της Football League η Λαμία είχε επικρατήσει 2-1 με γκολ των Καραλή (18′), Σερζίνιο (88′ πεν.), με τους Θεσσαλούς να προηγούνται με τον Γκόλια (10′) και να διαμαρτύρονται και το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους.

Αναλυτικά οι διώξεις:

“Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός, Ηρακλής για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Ο κ. Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας”.