Γιαλιάς: «Πρώτα Super και μετά Ευρώπη ο ΑΟΤ»!!!

d10c4ccf1395a2de9ccce2417ac594aa_XL

Μεγάλα όνειρα έχει για τον ΑΟΤ ο Χ. Γιαλιάς και δεν δίστασε να τα δημοσιοποιήσει κάνοντας λόγο  για Europa και Τσάμπιονς Λίγκ!

 

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε την εφημερίδα ΩΡΑ των Σπορ και στον Αλέξανδρο Αργυράκο. Αναλυτικά η συνέντευθη…

 

-Κύριε Γιαλιά, θα θέλαμε αρχικά να μας πείτε ποιος ήταν ο λόγος που αποχωρήσατε από τον Πανελευσινιακό και πήγατε στα Τρίκαλα.
«Είχα πει στους υπεύθυνους της Ελευσίνας να φτιάξω το γήπεδο αρκεί οι άνθρωποι του Δήμου να δώσουν το όνομα του πατέρα μου. Κάτι που δεν δέχθηκαν και κάπως έτσι πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Η αιτία που με οδήγησε στη συνέχεια να ανέβω στα Τρίκαλα ήταν η γυναίκα μου, Κατερίνα Τερζίου (σ.σ. γέλια)».

Πώς σας υποδέχθηκε η τοπική κοινωνία;
«Η πόλη είναι μία κλειστή κοινωνία, μία οικογένεια που σε ανταμείβει, όχι υλικά, αλλά ηθικά. Προσωπικά δεν είχα καμία σχέση προηγουμένως με την πόλη, ο κόσμος με έχει στηρίξει και είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή».

-Ποιος είναι ο στόχος, το όραμά σας για τον Α.Ο.Τ.;
«Αρχικά θέλω να ανέβει η ομάδα στην Α’ Εθνική. Γι’ αυτό έχουμε προχωρήσει σε μία αναβάθμιση της ομάδας σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Έχουμε πάρει παίκτες που θα βγουν μπροστά όταν η μπάλα θα… καίει. Στη Super League να καθιερωθεί και στη συνέχεια να βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, UEFA και Champions League. Όλα με μία σειρά».

-Ποιες ομάδες έχετε ξεχωρίσει από την κατηγορία και πώς βλέπετε τη φετινή Football League;
«Η ΑΕΛ, ο Απόλλων Σμύρνης και η Κέρκυρα είναι σίγουρα οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και μαζί με τον Α.Ο.Τ. είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Πιστεύω πως είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών τόσο για τις υψηλές θέσεις όσο και τις πιο κάτω. Τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

-Η γνώμη σας για το πρωτάθλημα της Super League;
«Πιστεύω πως όλα μπαίνουν σιγά σιγά στον σωστό δρόμο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να φτιάξει, να υπάρχει διαφάνεια και να μπουν και άλλοι επιχειρηματίες στον χώρο που θα του δώσουν μία επιπλέον ώθηση».

-Κλείνοντας θα θέλαμε να μας δώσετε μία ευχή για το 2016.
«Εγώ, η οικογένειά μου και ο Α.Ο.Τ. ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο πάνω απ’ όλα υγεία, που είναι το σημαντικότερο. Και του χρόνου να είμαστε στην Α’ Εθνική»!