Νίκη με αντροπή από τον Πυργετό

Η ναμέτρηση του Πυργετού με την ΑΕΤ είχε ανατροπή στο σκορ αλλά και δυο αποβολές

PC056709-Αντιγραφή-780x546

Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση μετά το 62΄ οπότε και προηγήθηκε η ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι του Πυργετού, η ομάδα του Πυργετού επικράτησε τελικά με σκορ 3-2 κάνοντας δύο φορές ανατροπή στο σκορ. Αποβλήθηκαν δύο παίκτες της νικήτριας ομάδας καθώς υπήρξαν σκληρά μαρκαρίσματα και νεύρα.

Στο 3΄το 0-1. Ωραίος συνδυασμός Ντόκου-Γκόγκα, ο τελευταίος έφυγε και πλάσαρε τον Ιακωβάκη.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Πυργετός πίεσε και έχασε ευκαιρίες με τους Μπαλάφα στο 20΄, Μπαλάφα στο 32΄, Τσιανάκα στο 35΄και Τσιανάκα επίσης στο 38΄.
Στην επανάληψη το ματς δυνάμωσε και είχαμε τέσσερα γκολ αλλά και δύο αποβολές.
Στο 54΄1-1. Άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου έστειλε την μπάλα προς την περιοχή του και από κοντά ο Παλαύρας ισοφάρισε.
Στο 61΄ο διαιτητής Λεωνίδας έδειξε πέναλτι σε προσπάθεια του Ντόκου στην περιοχή και έξοδο του Ιακωβάκη. Ο επιθετικός έπεσε στο έδαφος, ο τερματοφύλακας του Πυργετού αμφισβήτησε έντονα το πέναλτι με αποτέλεσμα να προκληθεί για λίγα λεπτά ένταση και διαμαρτυρίες.
Στο 62΄το 1-2. Ευστόχησε στο πέναλτι ο Σακελλαρίου.
Στο 65΄2-2. Σύγχιση στην άμυνα των φιλοξενουμένων από κοντά ο Λουλές ισοφάρισε και πάλι για τον Πυργετό.
Στο 70΄η ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) βρέθηκε πολύ κοντά σε τρίτο γκολ αλλά η κεφαλιά από ένα μέτρο του Μπαλαούρα ήταν άστοχη προ εστίας.
Στο 75΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο ο Βρατσίστας του Πυργετού.
Στο 86΄το 3-2. Πλήρη ανατροπή για τους γηπεδούχους. Λάθος από τον Παπαδόπουλο και πάλι που απέκρουσε χαλαρά η μπάλα πήγε στον Τσιανάκα και αυτός σε άδεια εστία έδωσε τους τρεις πόντους στην ομάδα του.
Στο 87΄ και μετά το γκολ αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο ο Παπαδόπουλος του Πυργετού.

Πυργετός: Ιακωβάκης, Βρατσίστας, Μπουλογεώργος, Λάλος, Παπαδόπουλος, Λουλές, Τσιανάκας ( 86΄Νταούλας), Δερμάνης ( 89΄λ.τρ. Παπαγεωργίου), Παλαύρας, Κατσιαφλιάνης, Μπαλάφας.

ΑΕΤ (Κ17ΑΟΤ): Παπαδόπουλος, Μπέγκο, Ρουμπιές, Μπεχλιβάνος ( 65΄Μπαλαούρας), Καραγιώργος, Σακελλαρίου, Μπακάλης, Νταής ( 86΄λ.τρ. Μπανάσιος), Γκόγκα, Ντόκος, Πούλιος ( 83΄Μπανάσιος).

PC056749-Αντιγραφή-780x546