Γεφύρι της Άρτας τα αποδυτήρια στην Φαρκαδόνα!

DSCF5451

Παρά τις αλλεπάλληλες υποσχέσεις μηδενική πρόοδο στα έργα.

Η φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν ο Τάσος Φραγκούλης, ο Γιώργος Χαλβατζάς και οι συνεργάτες τους στην Φαρκαδόνα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα από την απίστευτη αναλγησία των υπευθύνων του Δήμου της περιοχής . Παρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις έχει σημειωθεί μηδενική πρόοδο στα έργα κατασκευής των αποδυτηρίων και των βοηθητικών χώρων κάτω από την εξέδρα του γηπέδου και αν αυτά δεν ολοκληρωθούν η ΑΕΦ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League 2.

DSCF5450

Μηδενική η πρόοδος στα έργα όπως φαίνεται και στις φωτό του Sportrikala.gr

Η ζημιά από την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων μεγάλη. Οι παίκτες προπονούνται στην Φαρκαδόνα και παίζουν τα παιχνίδια στο γήπεδο της Οιχαλίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εξοικείωση με το γήπεδο, οι φίλαθλοι έχουν βαρεθεί τα πήγαινε έλα και δεν ακολουθούν όπως παλιότερα την ομάδα ενώ προκύπτουν και πρακτικά ζητήματα με την προβολή των χορηγών όπως η μεταφορά των διαφημιστικών πινακίδων.

Παρά τις καθημερινές κρούσεις των ανθρώπων της ΑΕΦ  η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας επικαλείται καθυστερήσεις στην παράδοση των υλικών για την μη ολοκλήρωση του έργου το οποίο όπως βλέπετε  και στις φωτό του Sportrikala.gr είναι σε …νηπιακή μορφή. Είναι απαράδεκτο η τιτάνια προσπάθεια που γίνεται με την άνοδο στην Football League 2 να …τρυπιέται εκ των έσω. Ας ελπίσουμε να “τρέξουν” τις διαδικασίες οι του Δήμου γιατί η υπομονή όλων στην ομάδα έχει εξαντληθεί.

Γ.Π.