Εκπλήξεις από τον Τσάνα στην προεπιλογή της Εθνικής

Ο Χοσέ Χολέμπας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Λουκάς Βύντρα και ο Θανάσης Πέτσος είναι τα νέα πρόσωπα στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας.

 

D0DB7C9C4C585782098AE4A6C2C0E016

 

Ο Κώστας Τσάνας στην πρώτη του διαδικασία «πρόσκλησης» ως ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική ανδρών, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και αποτελούν την προεπιλογή του, εν όψει των αγώνων με τη Φινλανδία (4/9/2015, εντός) και τη Ρουμανία (7/9/2015, εκτός), για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Οι «λεγεωνάριοι» του κ. Τσάνα είναι οι: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ), Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα), Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί) και Θάνος Πέτσος (Ραπίντ Βιένης).
Εκτός παραμένει ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και βρίσκεται σε συζητήσεις με συλλόγους του MLS, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που δεν έχει ούτε εκείνος κάποια ομάδα.