Έβαλαν στο “κάδρο” τον Πλεξίδα

28456fc46fbfeff150bf7fa0d912c162_c0c0f6f3a0e7eae17cf20d1305a03a79_LΕίχαν δεν είχαν, τον Πλεξίδα δείχνουν ως μοναδική λύση στον ΑΟΤ!

Τι και αν έχει συνδέσει το όνομα του με τον αφανισμό των “κυανέρυθρων”, τι και αν οι ποδοσφαιρικές του πρακτικές στην Λάρισα τον έκαναν αντικείμενο σχολιασμού αλλά και χλευασμού σε όλη την Ελλάδα, τι και αν μεγάλη μερίδα των Τρικαλινών φιλάθλων δεν  η θέλει να τον βλέπει ζωγραφιστό. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας τούτη την ώρα προκρίνεται απ’ όλους σχεδόν τους εμπλεκόμενους στον ΑΟΤ ως η μοναδική λύση λόγω της αδιαμφισβήτητης οικονομικής του ευχέρειας.

Στο κάδρο τον έβαλε πρώτα πρώτα ο Χάρης Κουτσούρης. Μπορεί να διαψεύδει ότι έγινε συνάντηση μαζί του αλλά το περιβάλλον Πλεξίδα διαρρέει ότι συνάντηση έγινε στην οποία ο Τρικαλινός επιχειρηματίας αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Κερκυραίο λέγοντας ότι «αν είναι να κάνω κάτι θα το κάνω μόνος μου».

Και ο Νίκος Κατσιγιάννης όμως  επικοινώνησε με τον Πλεξίδα για να λάβει την ίδια απάντηση με τον Κουτσούρη.

Τέλος οι του Ερασιτέχνη αν δεν το έχουν κάνει ήδη μάλλον θα το κάνουν το ραντεβού με τον Πλεξίδα γιατί όσο και αν διαφωνούν οι περισσότεροι οι πιο ψύχραιμοι δεν βλέπουν άλλη λύση.

Ο Πλεξίδας λογικό είναι να απολαμβάνει όλη αυτή την κατάσταση. Η τακτική του, αν θέλει να ασχοληθεί με τον ΑΟΤ, θα είναι να απαξιώσει τους πάντες και να εμφανιστεί ως σωτήρας σβήνοντας τις παλιές του αμαρτίες βαπτιζόμενος στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ!