Η πειθαρχική επιτροπή θα αποφασίσει για Κέρκυρα

Από την πειθαρχική επιτροπή της Super league θα κριθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή ή ο υποβιβασμός της ΠΑΕ Κέρκυρα,

 

Από την πειθαρχική επιτροπή της Super league θα κριθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή ή ο υποβιβασμός της ΠΑΕ Κέρκυρα, μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης για ύπαρξη παρένθετου προσώπου, αναφορικά με το «μετοχικό πακέτο» των «Φαιάκων».

Αυτό προκύπτει μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρέπεμψε το θέμα στην εν λόγω επιτροπή, με την εισήγηση ότι όντως υπάρχει παρένθετο πρόσωπο.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι η ΕΕΑ δεν έχει δικαίωμα επιβολής ποινών, το θέμα αναμένεται να λυθεί από την επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.

Η ανακοίνωση:

«Η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 23-07-2015 και ώρα 12.00 την ΠΑΕ AOK. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Α.Ο.Κ.: «Κατόπιν της έκθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 2-7-2015 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 23-7-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και του άρθρου 69 του Ν. 2725/1999 όπως οι διατάξεις αυτές ισχύουν σήμερα».