Οι επιτυχίες των Μικρών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ στο Διασυλλογικό

 

Διακρίσεις πέτυχε  το νέο αίμα των αθλητών και οι αθλητριών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ κατά την διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου παίδων – κορασίδων

alkazar

Διακρίσεις πέτυχε  το νέο αίμα των αθλητών και οι αθλητριών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ κατά την διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου παίδων – κορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Λάρισα . Αποτέλεσμα της εξαιρετικής εμφάνισης ήταν η κατάκτηση εννέα μεταλλίων , πολλά ατομικά ρεκόρ , και πέντε προκρίσεις για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα . Έτσι οι αθλητές του συλλόγου που μέχρι τώρα έχουν προκριθεί για τους Πανελληνίους αγώνες στίβου φθάνουν τους δεκατρείς . Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου έχουν ως εξής ΄.
– Ο ΜΠΡΑΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κέρδισε τον ακοντισμό και προκρίθηκε με επίδοση 49,42 μέτρα , ενώ ήταν και 4ος στην σφύρα με επίδοση 39,14 μέτρα.
– Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κέρδισε την σφυροβολία με ατομικό ρεκόρ και επίδοση 48,05 μέτρα και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα , ενώ ήταν 2ος και στον ακοντισμό με επίδοση 41,44 μέτρα .
– Η ΚΕΦΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ στην σφυροβολία σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 46,60 μέτρα , ήταν 2η και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
– Η ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ – ΘΕΟΔΩΡΑ επίσης στην σφυροβολία πέτυχε επίδοση 42,35 μέτρα ήταν 3η και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα .
– Η ΖΙΟΥΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΝΑ στην σφυροβολία πήρε το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με ατομικό ρεκόρ 41,12 μέτρα και κατετάγη 4η .
– Ο ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ πέτυχε δύο ατομικά ρεκόρ στην σφαίρα με 12,15 μέτρα και ήταν 2ος , καθώς και στον δίσκο με επίδοση 34,90 μέτρα και ήταν 3ος .
– Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με ατομικό ρεκόρ στην σφύρα με επίδοση 42,60 μέτρα ήταν 2ος , και στο δίσκο με επίδοση 32,24 και ήταν 4ος .
– Ο ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΗΣ στον ακοντισμό ήταν 3ος με ατομικό ρεκόρ 38,64 μέτρα .
– Η ΜΠΕΤΣΙΜΕΑ ΠΑΥΛΙΝΑ – ΣΤΕΛΛΑ στην σφυροβολία και στην δισκοβολία πετυχαίνοντας 34,80 μέτρα και 25,88 μέτρα που είναι ατομικά τους ρεκόρ.
– Η ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στην σφαιροβολία ήταν 5η με επίδοση 10,74 μέτρα.
– Η ΦΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στον ακοντισμό πέτυχε επίδοση 29,54 μέτρα .
– Η ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΥ ΚλΕΙΩ στα 100 μέτρα πέτυχε επίδοση 14.41΄΄.
– Η ΚΑΡΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στα 100 μέτρα πέτυχε 15,85΄΄.
– Η ΜΟΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ στον ακοντισμό πέτυχε 27,28 μέτρα.
– Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο δίσκο πέτυχε βολή 27.00 μέτρα
– Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ στο δίσκο πέτυχε επίδοση25,75 μέτρα
Επόμενη αγωνιστική εκδήλωση του συλλόγου είναι η δεύτερη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών , που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στην πόλη μας το ερχόμενο Σάββατο και περιλαμβάνει τις περιοχές Θεσσαλία ς, την Ήπειρο , την Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα