Nίκη τίτλο και άνοδο πανηγύρισαν τα Κορίτσια

 

Την άνοδό τους στην Α’ Εθνική Γυναικών πανηγύρισαν σήμερα τα Κορίτσια των Τρικάλων

2

Την άνοδό τους στην Α’ Εθνική Γυναικών πανηγύρισαν σήμερα τα Κορίτσια των Τρικάλων. Στο γήπεδο του Πυργετού επιβλήθηκαν 3-0 του Μέντεκα Καλαμαριάς και εξασφάλισαν την πρωτιά και την άνοδο δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν

Σκόρερ  της τρικαλινής ομάδας σε αυτή τη μεγάλη νίκη  ήταν η Ντόκου ποπυ σημείωσε δυο τερματα και η Χαρακοπούλου Μετά το τέλος του αγώνα παρά το βροχερό σκηνικό πανηγύρισαν την πρωτιά τον τίτλο ανοίγοντας σαμπάνιες

Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το 90λεπτο αν και στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν αγχωμένα. Παρ’όλα αυτά… κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά της Ντόκου στο 10ο λεπτό.
Ουσιαστικά οι παίκτριες του Γιώργου Λουλέ θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό στην επανάληψη όταν και μπήκαν αποφασισμένες να καθαρίσουν το ματς και το κατάφεραν σχετικά νωρίς. Στο 52ο η Ντόκου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» το παιχνίδι.
Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι «κυανέρυθρες» στο 57ο λεπτό όταν η Γιαννούλα με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84ο λεπτό. H Μαρλέν κέρδισε πέναλτι και η τερματοφύλακας Χαρακοπούλου που ανέλαβε την εκτέλεση, πλάσαρε σωστά για το τελικό 3-0.
Τρίκαλα: Χαρακοπούλου, Ντόκου, Χύμα (68′ Καρπούζα), Μπλούτσου (78′ Κωστοπούλου) Λαγούδη, Λουλέ, Γεραγόρη, Γιουβρή (60′ Ευθυμίου), Μαρλέν, Κορδέλα, Γιαννούλα.
3
599