ΑΟΤ: Συγχαρητήρια για την Εκδήλώση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

 

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα ,συγχαίρουν όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης αναζήτησης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών που έγινε την Κυριακή στην πόλη μας.

Αρχικά  τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική «Ρέα», τον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» με την πρωτοβουλία των οποίων έγινε η εκδήλωση  , τη Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν.Ν. Τρικάλων που φρόντισε για την τεχνική υποστήριξη της συγκεκριμένης δράσης καθώς και τους Δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας υπό την αιγίδα των οποίων πραγματοποιήθηκε.

Συγχαίρουμε επίσης και όσους ενεργούς πολίτες βρέθηκαν στον χώρο δειγματοληψίας και εγγραφής εθελοντών δοτών στην πόλη των Τρικάλων και της Καλαμπάκας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας που στήριξε έμπρακτα την συγκεκριμένη εκδήλωση ,αφού αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών  με επικεφαλής τον αρχηγό Παναγιώτη Παπαευθυμίου ,βρέθηκε στον χώρο δειγματοληψίας και εγγραφής εθελοντών δοτών στην πόλη των Τρικάλων.

Ευχόμαστε τέτοιες δράσεις κοινωνικής ευθύνης να συνεχίζουν να γίνονται και κυρίως να βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση από το κοινωνικό σύνολο.