H δράση των τμημάτων υποδομής ΑΟΤ

Με πλούσια αγωνιστική δράση σημαδεύτηκε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου 2024 για τα τμήματα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΑΟΤ. Τέσσερα τμήματα (Κ8, Κ10, Κ11, Κ12) βρέθηκαν στη Λάρισα για εκπαιδευτικούς αγώνες με την Ακαδημία Olympic παίζοντας όμορφους αγώνες, ενώ η Κ16 έδωσε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τα Αμπελάκια/Άγιαξ στη Σωτήρα για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του ΑΟΤ ηττήθηκε μεν από τα Αμπελάκια/Άγιαξ, σε ένα ματς γεμάτο πάθος και δυναμισμό, ωστόσο παραμένει σε τροχιά για την τετράδα και τα ημιτελικά.

Την Κυριακή, η Κ16 φιλοξένησε τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (ο σύλλογος από την Πιερία πραγματοποίησε εκδρομή στην πόλη μας και για τον αγώνα των ανδρικών ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής), επικρατώντας με 2-1, ενώ η Κ14 διατήρησε το αήττητό της (10 νίκες, 1 ισοπαλία) και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, νικώντας τον Άγιο Οικουμένιο.

Για άλλη μια φορά, η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟΤ παρουσίασε ένα άκρως ενθαρρυντικό αγωνιστικό πρόσωπο, με τα παιδιά να απολαμβάνουν τους και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.