Κύπελλο : Διπλό για τελικό ο Άρης

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά μετά το 2010 (είχε χάσει 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ), βρίσκεται ο Άρης.

Χάρη σε ένα γκολ του Φραν Βέλεθ στο 64ο λεπτό πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το Αγρίνιο καταβάλλοντας την αντίσταση του μαχητικού Παναιτωλικού, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Παράλληλα, είναι και το πρώτο παιχνίδι με κόσμο, μετά τα μέτρα κατά της βίας που είχε πάρει η Κυβέρνηση. Βέβαια, τα προβλήματα δεν απουσίασαν, καθώς παρά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού, το ματς ξεκίνησε με επτά λεπτά καθυστέρηση λόγω των καπνογόνων που άναψαν κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Στάγιτς (83’ Μαυρίας), Λιάβας, Χουάνπι (77’ Πέρεζ), Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης (71’ Φρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (71’ Λομονάκο), Πέδρο (77’ Καρέλης).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Βερστράτε (90’ Ντουκουρέ), Νταρίντα (90’ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία (70’ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (54’ Ζαμόρα), Μορόν (90’ Ανσαριφάρντ).