Φιλικό Πύργου Μετεώρων με νίκη γηπεδούχων

Στο γήπεδο του Πύργου πργαματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση δύο ομάδων που πάιζουν σε διαφορετικούς ομίλους της Α ερασιτεχνικής  και  ο τοπικός ΑΟΠ νίκησε με 1-0 την ομάδα των Μετεώρων που είχε αρκετές απουσίες . Ο Χρ Αυγέρος  χρησιμοποίησε πάντως  όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του όπως και ο Βαγγέλης Τσιούκας.

Το σκορ του αγώνα (1-0) διαμορφώθηκε από τον Οικονόμου στο 10ο λεπτό, στη συνέχεια όμως τα  Μετέωρα είχαν ευκαιρίες  με τον Ζησόπουλο στο 18′ και 25′ αλλά και με  φάουλ με τον Δημήτρη Ράτζα στο 40′ που πέρασε ελάχιστα άουτ.Ο Πύργος απείλησε  στο 30′ με το σουτ του  Πρεβέντη που  αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Σωτήρη Ράτζα.

Στην επανάληψη τα Μετέωρα προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση με τρεις κλασικές ευκαιρίες χωρίς όμως να το καταφέρουν.

 

ΠΥΡΓΟΣ (Β. Τσιούκας): Λαζαρίνας, Σκαρλέας, Καμπλιώνης, Α. Ζυγούρης, Γεωργούλας, Τσιάμης, Τσάτσος, Οικονόμου, Μποχώρης, Πρεβέντης, Γραμματικός.

ΜΕΤΕΩΡΑ (Χ. Αυγέρος): Γκουλιώνης, Σινάνης, Σιούτας, Τσακνάκης, Σ. Ράτζας, Δ. Ράτζας, Καραμούζης, Νταλούκας, Νιαβής, Θώμος, Ζησόπουλος. Έπαιξαν και οι: Ζούζουλας, Μόκας, Ψαθογιαννάκης, Σέχι, Πούλιος