Ο Καμπανιακός σόκαρε την Καρδίτσα

Ο Καμπανιακός  νίκησε εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα το γκολ ήρθε στο 90+3′ και πάγωσε τους Καρδιστιώτες σκοράροντας  ο Μανιός. Η ομάδα της Χαλάστρας έφτασε τους εννιά βαθμούς και άφησε τελευταίο τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ η Αναγέννηση έχει 14 βαθμούς. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τριανταφυλλάκο στο 13ο λεπτό. . Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ισοφάρισε με τον Κούστα στο 79ο λεπτό και πήρε τον βαθμό.

Η 13η αγωνιστική Α’ όμιλου

Μακεδονικός – ΑΕΚ Β’ 1-1

 

Αιολικός – ΠΟΤ Ηρακλής 1-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός 0-1

 

Σήμερα 15:00 ΑΕΛ – Απόλλων Πόντου

15:00 Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’

Ρεπό: Κοζάνη, Λεβαδειακός

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Πρωτοπορία  η Καλλιθέα

Στο φινάλε του πρώτου γύρου του Β’ ομίλου η Καλλιθέα  κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.   Στο δεύτερο μέρος, η Athens Kallithea είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 86ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Ο Ματίγια εκτέλεσε στην περιοχή, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά-πάσα προς τον Μαρότα, ο οποίος από κοντά σκόραρε.

Επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας με γκολ του Μαρότα στο 86′ και έφτασε τους 23 πόντους στο +1 από τα Χανιά. Η Ηλιούπολη έχει μπει δυνατά στο κόλπο για την πρώτη θέση. Νίκησε 1-0 τα Χανιά εντός έδρας, με την κρητική ομάδα να πέφτει από την κορυφή. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Φουρλάνος στο 20ο λεπτό με κεφαλιά. Στην 5η θέση βρίσκεται η Καλαμάτα, η οποία πλέον είναι στο -4 από την κορυφή, ενώ είναι στο -1 από την τρίτη Ηλιούπολη.

 

 

Η 11η αγωνιστική Β’ όμιλου
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’ 1-1

Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β’ 1-0

 

Ηλιούπολη-Χανιά 1-0

Καλλιθέα-Καλαμάτα 1-0

Τηλυκράτης Λευκάδας-Γιούχτας 0-0

 

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

15:00 Ιωνικός-Αιγάλεω