Οδυνηρή ήττα για την Φήκη

Αναμένονται εξελίξεις πριν το ντέρμπι

Η  Φήκη παίζοντας με απουσίες γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα  με 1-2 από τον Βατανιακό και μπήκε για τα καλά σε τροχιά υποβιβασμού, αφού υποχώρησε πια στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου

Τα πράγματα δείχνουν δυσοίωνα από κάθε πλευρα,  ο προβληματισμός είναι έντονος και όλοι θεωρούν δεδομένο  πως έρχονται εξελίξεις ίσως και πριν το ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα που θα ακολουθήσει ,με το θέμα του προπονητή να επανέρχεται μετά τη ανάληψη ευθυνών από τον Τάκη Ρούσσα.

Ο μέχρι την Κυριακή ουραγός Βατανιακός προηγήθηκε στο 32΄όταν ο Ανανιάδης βγήκε σε τετ α τετ με τον Μήλο και έκανε με πλασέ το 0-1.
Η Φήκη είχε δύο καλές φάσεις αλλά δεν τις αξιοποίησε και στο 70′ από αυτογκόλ του Ιωάννου, που  κρέμασε με κεφαλιά τον Μήλο , βρέθηκε πίσω με  0-2. Λίγο αργότερα πάντως ο Γκινής  βρήκε χώρο και πετυχε  1-2 χωρίς να βγει άλλα ευκαιρία  μέχρι το τλελος της αναμέτρησης.

Φήκη : Μήλος Γιανούλας, Τζέλης, Ιωάννου(86’ Μπακρατσάς) , Τεντολούρης,, Τσιγαρίδας (46’ Γκινης) Πολυζόπουλος, Γεωργάκης,Κουσκουνάς (Γούλας), Μπαλτάς,, Μπαμπατσιάς (76 Κατσούλας).