Μπορούσε και την νίκη στην Κατερίνη!!!

Εξαιρετική παρουσία ΑΟΤ, 2-2 με τους πρωτοπόρους του Νέου Κεραμιδίου

Ο ΑΟ Τρίκαλα μπορεί να μην εκμεταλλεύεται την έδρα του αλλά μακριά από αυτήν έχει τον τρόπο του με εξαίρεση το ματς στον Σταυρό όπου εξωγενείς παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν ικανοποιητικά στην έδρα των πρωτοπόρων και αντέδρασαν υποδειγματικά αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 2’ με γκολ του Κόλα και αφού ισοφάρισαν γρήγορα στο 8΄ με τον Νίκο Σκόνδρα πήραν προβάδισμα στο 70’ με τον Ζαϊμι.

Ωστόσο όμως στο 84΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σεχολλάρι στερώντας από τα Τρίκαλα το τρίποντο που θα τα βοηθούσε να αναρριχηθούν στην βαθμολογία.

Ο Βασίλης Καλογιάννης διατήρησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον 17χρονο Τάσο Μαλακσιώτη ενώ στο κέντρο της άμυνας επανέφερε τον Γιάννη Σκόνδρας ρίχνοντας παράλληλα στο παιχνίδι και τον Ζαϊμι από την αρχή της αναμέτρησης. Θέση βασικών πήρε και ο Κοντογεώργος.

Γκολ με το καλημέρα…

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αιφνιδίασε με την έναρξη της αναμέτρησης και μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Κόλα πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Κρυεμάδι, την στόπαρε υποδειγματικά και με σουτ σημείωσε το 1-0…

Άμεση απάντηση

Η απάντηση των Τρικάλων ήταν άμεση. Στο 8’ ο Ζαϊμι σέντραρε από τα αριστερά και βρήκε τον Νίκο Σκόνδρα που με κεφαλιά σημείωσε το 1-1.

Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια σπουδαία φάση.

Η επανάληψη

Κυρίως στο κέντρο παίχτηκε η μπάλα στην αρχή της  επανάληψης χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 47’ ο Χάρης Σαμαντάς με σουτ έξω από την περιοχή απείλησε τον Πατσιογεώργο αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Γκολάρα από Ζαϊμι

Η ανατροπή για τα Τρίκαλα ήρθε στο 70’ όταν ο Σαφέτ Ζαϊμι είδε εκτός θέσης τον Πατσιογεώργο και με ψηλοκρεμαστό δυνατό σουτ έστειλε την μπαλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στα Τρίκαλα με 1-2!

Στο 75’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ των γηπεδούχων διατηρώντας το προβάδισμα για τα Τρίκαλα.

Ένταση και ισοφάριση

Οι γηπεδούχοι με την βοήθεια και των φιλάθλων τους που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα υπερβαίνοντας κάποιες φορές και τα εσκαμμένα (επιτέθηκαν φραστικά στους αναπληρωματικούς παίκτες του ΑΟΤ) πίεσαν για την ισοφάριση που ήρθε τελικά στο 84΄ με ασύλληπτο σουτ του Σεχολλάρι έξω από την περιοχή (2-2).

Στην εκπνοή οι γηπεδούχοι παραλίγο να πετύχουν και 3ο γκολ όταν κεφαλιά του Παπαδόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κοντογιώργος από την Λάρισα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Βαλιώτης, Μπουρονίκος. Έδειξε κίτρινες  κάρτες στους Κλιγγόπουλο του Νέου Κεραμιδίου και στους Μπουκουβάλα, Μαλακασιώτη, Πατρώνη, Ζαϊμι, Σαμαντά  του ΑΟΤ

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα (65’ λ.τρ. Καρασαρίδης), Γιαννίτσης, Ζουκάν, Παπαδόπουλος, Ιντζόγλου, Σεχολλάρι, Κρυεμάδι, Κλιγγόπουλος, Ζωβλήκας (46’ Λαμπίρης), Τουλίκας (46’ Ιγγλέζος)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλακασιώτης (62’ Μαλάκος), Γιάννης Σκόνδρας, Ζαϊμι, Κοντογεώργος, Σαμαντάς, Μπραντίτσας (75’ Βασιλείου), Πατρώνης, Μπέκας, Νίκος Σκόνδρας