Πλήρωσε τα ολέθρια λάθη στην άμυνα…

Ισόπαλος 2-2 με Ζάκυνθο ο ΑΟΤ σε ένα ματς με πάθος και ένταση

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα τα Τρίκαλα έχασαν μέσα από τα χέρια τους μία πολύτιμη νίκη με ανατροπή σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα καθώς ισοφαρίστηκαν από την Ζάκυνθο στο ένατο λεπτό των (δικαιολογημένων) καθυστερήσεων σε 2-2 από τραγική ασυνεννοησία Παπαδόπουλου και  Γιάννη Σκόνδρα  με αποτέλεσμα ο Τσιμέλι να ισοφαρίσει.

Είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο άλλο ολέθριο λάθος του Ζαϊμι από το οποίο πέρασαν μπροστά στο σκορ οι φιλοξενούμενοι με τον Νικολίτσα στο 14’ ενώ τα Τρίκαλα γύρισαν το ματς με απευθείας φάουλ του Αλεξίου (67’) και σουτ του Νίκου Σκόνδρα (81’).  Το ματς είχε πάθος, ένταση γερές μονομαχίες και δύο παίκτες των Τρικάλων, τον Κατσαντώνη και τον Μαρούδα να φεύγουν από το γήπεδο με ασθενοφόρο.

Στην περίπτωση του Μαρούδα τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά καθώς ο υψηλόσωμος φορ  λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και  μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι σωριάστηκε στο έδαφος μετά από μία εναέρια προσπάθεια χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σήμανε συναγερμός, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι πάγκοι πάγωσαν και αμέσως κοντά στον παίκτη έσπευεσε το ιατρικό επιτελείο του ΑΟΤ (βλέπε εδώ) με επικεφαλής τον Θανάση Κουτή. Ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για επιληπτικό σοκ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τριάλων με ασθενοφόρο υπό το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας. Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε δίπλα στον παίκτη και ο πρόεδρος και γιατρός της ομάδας Κώστας Παρδάλης αλλά και το μέλος του ΔΣ και γιατρός Γιάννης Χιώτης.

Όσον αφορά τον Καταντώνη του έγιναν ράμματα στο εσωτερικό χείλος και επέστρεψε στο γήπεδο απο το νοσοκομείο με την λήξη του αγώνα.

Τραγικό λάθος και 0-1

Η Ζάκυνθος βρέθηκε απροσδόκητα μπροστά στο σκορ στο 14’  όταν ο Ζαϊμι έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Νικολίτσα ο οποίος βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και πλάσαρε για να σημειώσει το 0-1.

Τα Τρίκαλα μετά το γκολ δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση όπως θα αναμενόταν και το μόνο που κατάφεραν να κάνουν στο πρώτο ημίχρονο ήταν να βγάλουν μία καλή φάση στο στο 20’ όταν μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα κεφαλιά του Αλεξίου έφυγε άουτ.

Ισοφάριση με γκολ φάουλ

Αμέσως μετά την δεκάλεπτη  διακοπή και το αίσιο τέλος της περιπέτειας του Μαρούδα ο Καλογιάννης έριξε στο παιχνίδι τον Βασιλείου και άρχισε η πίεση στην αντίπαλη εστία. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 67’ όταν ο Θέμης Αλεξίου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Οικονομάκη και ισοφάρισε σε 1-1…

Ανατροπή με τον συνήθη ύποπτο!!!

Τα Τρίκαλα πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον συνήθη ύποπτο, τον Νίκο Σκόνδρα, που σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Πήρε την μπάλα από θέση έξω αριστερά στην μεγάλη περιοχή, «ζύγισε» την μπάλα και με ένα ασύλληπτο σουτ νίκησε τον Οικονομάκη για να σημειώσει το 2-1!!!

Στο 87’ η Ζάκυνθος έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από σέντρα του Σαϊμπερτ ο Τσιμέλι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ…

Ο διαιτητής κράτησε δέκα λεπτά καθυστερήσεις λόγω της διακοπής για τον τραυματισμό του Μαρούδα και στα μισά περίπο του επιπλέον χρόνου υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ ο Νίκος Σκόνδρας ο οποίος σκόραρε μετά την θπόδειξη και είδε την κίτρινη κάρτα.

Νέο τραγικό λάθος και 2-2!!!

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι τα Τρίκαλα θα έπαιρναν την πολύτιμη νίκη στο 90 λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάννης Σκόνδρας κάλυπτε την μπάλα, ο Παπαδόπουλος άργησε να βγει και στο γύρισμα την μπάλας  παρενέβη ο πολύπειρος Τσιμέλι και ισοφάρισε σε 2-2!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης από την Καρδίτσα με βοηθούς τους κ.κ. Κατσαρό (Ευρυτανίας), Καλογριανίτη (Καρδίτσας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αλεξίου, Παπαδόπουλο, Νίκο Σκόνδρα  των Τρικάλων και Σούρμπη, Νικολίτσα, Τσιμέλι της Ζακύνθου.

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλάκος, Σκόνδρας Γιάννης, Κατσαντώνης (36’ λ. τρ. Πατρώνης), Κωστόπουλος, Ζαϊμι (46’ Μαρούδας, 60’ λ.τρ. Βασιλείου), Κοντογεώργος, Σαμαντάς (83’ Μπέκας), Σκόνδρας Νίκος, Αλεξίου

Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Οικονομάκης, Μεντής, Σούρμπης, Γουσέτης, Λάμπογλου (68΄ Λάμπογλου), Τσιμέλι, Κάρδαρης (94’ Λιβέρης), Σαϊμπερτ, Μούστα, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας (83’ Ντούκας)