Η πεναλτάρα, το τσιμέντο και ο Φιλέας Φογκ!!!

Ο «ΦΛΟΥ» της 31/10/2023

Πεναλτάρα

Χωρίς να έχουμε καθαρή εικόνα της αναμέτρησης σχολιάζαμε ότι ο Μπεκιάρης την Κυριακή με τον Πιερικό δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Αμ δε. Το βίντεο μας διαψεύδει πανηγυρικά και επιβεβαιώνει την τάση (sic) των διαιτητών από την Καρδίτσα απέναντι στον ΑΟΤ. Ο τερματοφύλακας του Πιερικού Μπίντσης ανατρέπει καθαρά τον Σαμαντά μέσα στην περιοχή και είναι πέναλτι καραμπινάτο!!! Πέναλτι το οποίο όχι μόνο δεν δόθηκε αλλά ο απερίγραπτος ρέφερι τιμώρησε με κίτρινη κάρτα για θέατρο (!!!) τον παίκτη των Τρικάλων. Και να πεις ότι ήταν και μακριά από την φάση;  Όπως βλέπετε στην κεντρική φωτό μπροστά του εκτυλισσόταν!!! Καθόλου παράξενο που «κόπηκε» από τους πίνακες της SL 2….

«Τσιμέντοοοοοοο!!!»

Στο γήπεδο την Κυριακή μετά από αρκετό καιρό – τουλάχιστον εγώ είχα χρόνια να τον πετύχω- επανεμφανίστηκε ο θρυλικός Απόστολος Κεφαλάς, γνωστός για τις απίθανες ατάκες του κατά την διάρκεια των αγώνων που κοουτσάριζε. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα χρόνια που ήταν στον Αχιλλέα Μπάρας καθόμασταν δίπλα στον πάγκο για να τον απολαμβάνουμε. Η προσφιλής του έκφραση ήταν «Τσιμέντοοοοο!!!» όταν ο αμυντικός δεν πολυκουνιόταν ενώ τον Τσίνα που έπαιζε σέντερ μπακ τον αποκαλούσε «αγελαδογ…η»!!! Η αγωγή μου, μου επιβάλλει να βάλω τελίτσες!!!

Περί Μπατάκη

Αντίθετη άποψη όσον αφορά αυτά τα οποία σημειώναμε χθες για τον Τέλη Μπατάκη έχει ο προπονητής ποδοσφαίρου και γυμναστής Περικλής Βασιλείου ο οποίος σημειώνει: «Ο Τέλης Μπατάκης ήταν αυτός που έβαλε ταφόπλακα στα πτυχία και στις ειδικότητες των πανεπιστημιακών προπονητών ποδοσφαίρου! Και δε χαίρει καθόλου μεγάλης εκτίμησης…το αντίθετο….».

Πτυχιούχοι

Μιας και ο λόγος για τους προπονητές. Στην εξαιρετικά μικρή λίστα των Τρικαλινών προπονητών που διαθέτουν Πτυχίο UEFA A’ μπήκαν οι συντοπίτες μας  προπονητές και καλά παιδιά Νίκος Βαλομάνδρας και Σπύρος Ευαγγέλου. Έχουν ήδη δώσει δείγματα της δουλειάς τους και το βέβαιον είναι ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα απ΄ αυτούς στο μέλλον…

Κυνηγητό

Ανελέητο το κυνηγητό που τρώει η Φήκη στο φετινό πρωτάθλημα. Και δεν μιλάμε μόνο για διαιτησίες όπως αυτή της Δεληγιάννη με τον Σβορώνο. Στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό ο «ντοτόρε» κάποια στιγμή μπινελίκωσε έναν άνθρωπο της ομάδας ώστε να επιστρέψει γρήγορα την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Ο παρατηρητής το άκουσε, τον τύλιξε σε μία κόλλα χαρτί γιατί έβρισε τα θεία,  και απειλείται με πρόστιμο χιλιάδων ευρώ όπως προβλέπει ο κανονισμός. Ο «Ντοτόρε» απολογείται την Πέμπτη και όπως λένε στην Φήκη «άνθρωπο να σκότωνε μικρότερη ποινή θα έτρωγε…».

Το τερμάτισε!!!

Ο «Φιλέας Φογκ» Άρης Τσαλμάνης το …τερμάτισε με τις εξορμήσεις του στην Ευρώπη για χάρη της ΑΕΚ. Ολοκλήρωσε ένα δεκαήμερο ταξιδιών όπου πετούσε από χώρα σε χώρα για να δει την αγαπημένη του ομάδα σε κάμποσα αθλήματα. Μέσω Ιταλίας έφτασε στην Πολωνία όπου βρέθηκε στο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με την Γκόρνικ. Από εκεί έφτασε στο Βουκουρέστι – μέσω Νορβηγίας!!!- για το ματς της γυναικείας ομάδας βόλει με την Βολουντάρι. Στο καπάκι πέταξε για την Σαρδηνία όπου είδε το ματς της ομάδας μπάσκετ με την Σάσσαρι και κατέληξε στην Μασσαλία για το ματς της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ!!! Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα πρέπει μάλλον να τον τιμήσει!!! Ποδόσφαιρο και μπάσκετ βλέπουν όλοι, χάντμπολ και γυναικείο βόλει πόσοι;

Πρόβλεψη!!!

‘Επαθα ….Κωνσταντάκο χθες στην εκπομπή. Προέβλεψα ότι πάρα πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα απέφευγε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Τελικά ο …ταβερνιάρης με διέψευσε!!!

«ΦΛΟΥ»

…τα ταχύρρυθμα μαθήματα του Μπίλη έπιασαν τόπο!!!